Arkadaşlar merhaba,
Araç için Cilalı Şampuanım bitti 3D show and wax Pembe kullanıyordum. Şimdi başka bir şampuana geçmeyi düşünüyorum. Önericeğiniz şampuan varmıdır ve nerden almalıyım önericeğiniz bir site veya user var mı ?
Arkadaşlar merhaba,
Araç için Cilalı Şampuanım bitti 3D show and wax Pembe kullanıyordum. Şimdi başka bir şampuana geçmeyi düşünüyorum. Önericeğiniz şampuan varmıdır ve nerden almalıyım önericeğiniz bir site veya user var mı ?
Ben bunu kullanıyorum. Başka şampuan kullanmadım ama yeterli derecede parlatıyor. N11 den 120 ye almıştım. 2litre.
kaliteli ürün alayım diyorsanız, gyeon q2m bathe, gyeon bathe essence, hyeon bathe+plus. bu 3 ürün için yorumlar oldukça iyi, elimdeki ürün bittiği gibi bunlardan birini tercih etmeyi düşünüyorum. meguiar's ultimate wash & wax da iyidir. onuda çok uzun zaman kullandım
valla birşey söylim ; meguiars , sonax birkaç marka değişik şampunalar kullandım.
bitince hepsi en son gittim 5ltresi 30 lira olan üstünde "cilalı oto şampuan" yazan bişey aldım
çokta bir fark görmedim.
ama yıkamadan sonra şunu tek geçerim ; Sonax Hızlı Cila 288200 500ML Fiyatı - Taksit Secenekleri
médiocrité partout
Valla şu meret bitsin bidaha cilalı şampuan falan almıcam.
Tamamiyle gereksiz bişey. Dalin + özel cila spreyi alıp geçicem.
Cilalı şampuan yerine ph notr şampuan ve ayrı bi cila daha verimli olucaktır . Ben kova şampuanı olarak valet pro concentrated car wash kullanıyorum ph notr olduğu için korumaya zarar vermiyor . Yıkama sonrası ıslak arabaya koch chemie protector wax uyguluyorum .
Şundan hediye gelmişti kullandım memnunum ama para verip alır mısın desen bilemedim. Fazla köpük yapmıyor ama kokusu çok güzel, yıkarken veya yağmur yağınca araç boncuk boncuk oluyor, ama araca dokununca öyle cilalanmış gibi bir his uyandırmıyor.
![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Ben bu ürünü kullanıyorum. Memnunum. Bazen dalıp araç üzerinde kurutsam bile suyun değmesiyle kayboluyor.
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Koch chemie nano magic shampoo öneririm bölünmüş olarak hesaplıya gelir
NanoMagicShampoo Cilalı Nano Şampuan 1 Litre Bölünmüş ürün
Aracıma 5-6 ay önce pasta cila boya koruma uygulaması yapıldı. Aklımda sonax ya da meguiars cilalı şampuan almak var ama bu şampuanlar önceki uygulamayı nötrler mi? Ona göre normal şampuan arayacağım.
linkini verdiğim şampuanı da kullanabilirsiniz. hem yerli üretim hem de f/p ürünü. bildiğim kadarıyla da ph nötr
Link
ben alalı çok olmadı. 2-3 yıkama yaptım. işini yapıyor. sonax turuncu dan bi mfarkını göremedim. bu fiyata daha iyisini de alamazsın emin ol![]()
Valet Pro Concentrared kullanıyorum. Boya korumaya etkisi az. Konsantre olarak gayet verimli.
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Ben de 3d wash and wax kullanıyorum. Ph nötr kendisi. Bir de aracı kurulamadan önce koch chemie pw uygulayınca çok güzel oluyor yüzey. Tavsiye ederim. Fiyat olarak da çok pahalı değil.
Sonaxın hızlı cilasını aracı kuruladıktan sonra mı atmalıyız yoksa aldığım yer kurulamadan cila at en son sil demişti saçma gelmişti.
abi bunla yıkayıp , ıslak yüzeye bunu sıkıp (Sonax Hızlı Cila 288200 500ML Fiyatı - Taksit Secenekleri) kuruluyorsun , o zaman elin kayıyor kaportada
linkteki cilayı kastediyorsan ıslak yüzeye sıkıp kuruluyorsun.
médiocrité partout
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)