Aslında diablo buldum sulandırarakmı kullanmak gerek, satıcı ile gorusmemde spreyle kullanacaksanız sulandırarak kullanabilirsiniz 4:1 olarak dedi. Linki bırakıyorum.
Chemical Guys Diablo Gel ( Jant Temizleme İlacı ) 473ml
Birde bu chemical guys wheel cleaner bolunmus var hazır dedi bunuda tercih edebilirsin buda iyidir dedi. linki bırakıyorum. Kararsız kaldım illa birinin yonlendirmesi gerekiyor beni fikriniz nedir ? hayırlı cumalar
Abi 2 adet link bıraktım tecrubene dayanarak hangisini tercih etmeliyim ? Diabloyu sulandırarak kullansam iş yaparmı ? Senin fikrinide alsam ?
edit:
2. linki paylasmamısım
Chemical Guys Wheel Cleaner Lastik Temizleme Bolunmuş Urun 400ml
Bilberry'i saf halde kullanırsan bile fırçasız zor temizliyor. Demir tozu sökme özelliği yok. Demir tozu için gtechniq W6, gyeon, crystal concept, soft99 iron terminator, auto glym magma kullanman gerekiyor.
Koch chemie'de de demir tozu sökücü ürün temin edip kulanabilirsin, şahsen daha koch chemie'nin demir tozu sökücüsünü kullanmadım.
Bilberry yerine zahmetsiz daha iyi temizleyecek jant temizleyici tavsiyen var mdır abi ? demir tozu sökme özelliği olmasa da olur. Önemli olan en pratik şekilde jantları kirlerden arındırmakBilberry kullanıyorum şuan bitmek üzere ama dediğin gibi fırçasız temizlemesi imkansız
![]()
'14 Seat Leon TDI
Jant temizleyiciyle demir tozu gidericiyi karıştırmamak lazım.
Demir tozu gidsökücüyü riciyi tüm araca da uyguluyoruz. AF İron Out iyidir.
Jant temziliği için fırça kullanacaksanız genel amaçlı temizleyiciler olsun, ucuz jant temizleyicileri olsun hepsi işinizi görecektir. Bütçeden kısabilirsiniz.
Ben genelde AF Iron Out sıkıp bekliyor akabinde üzerine yıkama köpüğü sıkıyor ve yıkıyorum. Fırçalıyorum da.... Tertemiz oluyor. Fırçalamadan zor. Altı üstü de jant...
PW konusundaki yorumunuzda dikkatimi celb etti. Bildiğim kadarıyla saf olarak ıslak panele tek fısla sıkılarak kullanılıyor. Islakken sıkıyoruz ve kuruluyoruz. Netteki videoları inanılmaz güzel sonuç veriyor.
Çok kirli aracınızda ValetPro Citrus Prewash şampuan öneririm. Çamurlu zemine püskürtüp bekleyin ve durulayın. Sonrasında normal yıkamanızı yapın. Çift kova en ideali. Böylece zeminde azda olsa PW vs gibi cila, koruyucu varsa onları sökmemiş olursunuz. Ayda 1 kez de ıslak panele PW sıkıp kuruladığınızda cayır cayır parlar![]()
"...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."
boya düzeltmesinin neyini beğenmediniz araç yanıyor maşallah. konuya gelecek olursam, şampuan olarak gyeon bathe+ kullanıyorum seramikli olan versiyonundan, gayet memnunum. fiyat biraz fazla ama etki olarak beni tatmin ediyor.
jant temizleme konusu içinse, ben demir tozu temizleyiciyi ayrı jant temizleyici ayrı kullanıyorum. jantlar için yazıldığı gibi fırça kullanmak gerekiyor. her yıkamada bende fırça kullanıp temizliyorum. demir tozu temizleyici gyeon, jant temizleyici auto finesse.
chemical guys diablo gel hakkında güzel şeyler duydum, elimdeki bitince almayı düşünüyorum bende
Arabada deli gibi kilcal cizik vardi,hardcore cem abide cok sira vardi bu yuzden baska biryerle anlastim arabayi biraktim 2 gun sonra aldigimda spot altinda hic bir sikinti yoktu ama sari sokak lambasinda kaputta ve arka direklerde hala cizikler oldugunu farkettim, tekrar goturdum ayni sekildi yine bazi yerlerinde kaldi ugrasmak istemedim bu yuzden pek icime sinmeyen bir uygulama oldu. Kisacasi bu sekilde. Jant temizleyici icin gecici uygun fiyatli birsey aldim fircasiz hic birinin is yapmadigini soyleyince herkes. Memnunum ondanda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)