Yıllardır kullandığım makinedir. Almayı düşünenler için referans olabilir diye düşünüyorum. Benim işimi epeyce görüyor bazı dezavantajlarına rağmen
Yıllardır kullandığım makinedir. Almayı düşünenler için referans olabilir diye düşünüyorum. Benim işimi epeyce görüyor bazı dezavantajlarına rağmen
Konu mirafiori tarafından (27-05-2021 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Güzel anlatım olmuş, teşekkürler.
Aynı oyuncağı yaklaşık 10 yıla yakın zamandır kullanıyorum eğer normalde ortalıkta duran bir hortuma bağlıyorsanız kesinlikle su filtresi alın çünkü hortumdan gelebilecek yosun vs kalıntıları baya etki ediyor cihaza. Eğer filtre olmasaydı muhtemöelen halen kullanılabilir olmayacaktı. Tavsiye ederim
Su filtresi | Karcher Turkiye
Neyin fiyatı artmadı kiArtık bazı ürünlerin fiyatlarını normal karşılamaya başladım, acı ama gerçek.
![]()
Bende keşke zamanında makinayı elden çıkarsaydım, şimdi depoda o bana ben ona bakıp duruyoruz. Foam lance'de tıkanmış bir sefer foam lance'i kullanırım diye makinayı yanımda taşıdım, baktım tükürür gibi atınca hadi bakalım seni de tozlu köşeye alalım dedim.
Bir dünya para verip aldığım epoca pompalar da kaçırma yapıyor diye depoda yatıyorlar. Bu yaz belki hepsini temizlerim. Umarım kurtarabilirim, yoksa hepsi ile toptan bir vedalaşma töreni düzenleyeceğim![]()
Kwazarları modifiye edenler var...
Sitedekilerle tartışınca kovadan su çekerek kullanma işine bakmaya başladım. öğrendiğim önemli bilgi şu; aletin kendi prime motoru yok bundan dolayı kovadan su çekmeden önce hortumu su doldurmak gerekiyor yoksa boş hortumdan su çekmeye çalışırken aleti yakan olmuş.
Teşekkürler inceleme için.. çok heves ettiğim fakat alanım olmamasından ötürü alıp kullanamadığım ürünlerden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)