Harelenme üründedende+uygulama hatasındanda kaynaklanabilir uygulama yaptırdıgın yere gidip tekrar bir hare giderici pasta ile geçip üzerine cila geçmesini istiyebilirsin.
Harelenme üründedende+uygulama hatasındanda kaynaklanabilir uygulama yaptırdıgın yere gidip tekrar bir hare giderici pasta ile geçip üzerine cila geçmesini istiyebilirsin.
Cok guzel bilgiler... Ben de zamanim oldukca temizlik urunleri ve forumlariyla ilgileniyorum. O temizlikten sonra karsisina gecip, muzigi acip, sigara tutturmenin keyfi cok cok baskaBizim de bir Meguiar's oksamasina ihtiyacimiz olacak.
az kaldı bu aralar polisaj makinesini kullanmayı öğreniyorumtest aracım Suzuki Swift 1.3 boyası berbat durumda bakalım neler yapıcam haftaya fotoları eklenim
harelenme polytopun malzemesınden kaynaklandıgını sanmıyorum
hangı polytop bayıısınde uygulattınız
bence nedenı ıscılıkden kaynaklanıyor
ısteyen meguiar's ın malzemesıyle bıle hare yaratabılır
mert tamponlara ve boyalı plastik aksama dikkat et
yeni bir parcaya gecmeden once yokla elınle vurarak
ve calıstıgın yuzeyden arada bır makıneyı kaldırıp elını koyarak ısıyı kontrol et
plastıkleri cok ısıtmaya calısma
plastık yuzeyde cızıgı tamamen kaybetmek nerdeyse imkansızdır
bence tamamen adamın insiyatifine ve insanlığına kalmıs...Cilanın etkisi geçince böyle oluyor veya ben yaptıgımda böyle değldi falan der..derr dee der yani..
tamamen insanlığına kalmış bisey.
Emre sen uygulama yaptrdınmı kanka? uygulamanın üstüne yap cok daha feci oluo bide bugün bişi öğrendim cila fena parlatıo hızlı cila ama sır gibi saklıcam ahahah![]()
ben florya mequiarsı kullanıyorum çoğunlukla yıkama ve cila için..bana tavsiyeleri her yıkamadan sonra hızlı cila,5 yıkamada bir ise nxt krem cila artı hızlı cila şeklinde..bende genelde buna uymaya çalışıyorum...nxt sprey ila krem arasında fark var mıdır parlaklık yada etki gibi?
hepsi duzgun bi hare giderme işlemiyle gececekdir
bekleriz
evt aracın üzerindeki kılcal cizikler parlaklıgı kırar
o yuzden temız ve cızıksız bır yuzey uzerıne uygulanırsa sonuc cok daha basarılı olacakdır
hızlı cila derken neyi kasdettiğinizi anlayamadım
bir suru farklı sekılde uygulanan farklı sonuclar veren hızlı cilalar var
nxt tech wax daha derin bi parlaklık ve daha uzun bi koruma süresi sağlar
spray wax daha yüzeyseldir parlaklık olarak cokda assağı kalır bi yanı yoktur ancak koruma suresi olarak krem dediğiniz nxt den cok daha az dayanıklıdır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)