beni kimse iplemedi![]()
Başlangıç olarak elde ve kolayca uygulanan sıvı wax olarak Megy nin NXT 2.0 ı (pedi içinde çıkıyor)
Yıkamalar sonrası wax ın ömrünü uzatmak , su ve toz kaydırmak için de yine Megy den Ultimate Quick Detailer..
Şu an için yeterli olur..Ama altın kural yüzey ne kadar az çizik içinde diğer bir deyişle ne pürüzsüzse parlaklık adına yapılan işlemler de o kadar başarılı oluyor..
Bu ısten anlayanların burda calısmalarınızı goruyorum hep ozenıyorumArabam beyaz amatorce bende sızın gıbı arabayı parlatmak ıstıyorum ama hangı urunu alcagımı bılmıorum bırcok urun mevcut hangısını alcagıma karar veremıyorum
Bende artık olaya yavas yavas gırmek ıstıorum artık hangı urunlerı almamı onerırsınız ??
bucevaplardan sonra megi nxt 2.0 ve quik detailer almaya karar verdim bilmiyorum iyimi yaptım ama ? kil de alacaktım fakat bulamadım farklı bi ismimi var acaba ?
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
teşekkürler koray abi)
___
o zaman clay bar, nxt2.0 , ve quik detailer ile güzel bi kombinasyon oluşturmuş oluyorum değilmipeki sıralaması nasıl olacak önce kil , sonra nxt ve sonrasında quik detailermı
???
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şöyle Söyleyeyim Hocam..
Kendi Aracıma Uygulamak İçin Alacağım..
Kil + Polisaj + Cila Uygulamasında Polisaj Yerine Kullanmak İçin Düşünmüştüm..
Aracıma, Yaklaşık 2 Ay Önce 2000 Zımpara + 3M Polish + 3M Cila + Meg. Boya Koruma Yapıldı.. Araç 2005 Model, 2 Ay Öncesine Kadar total 2 Kere Pasta Atılmıştı..
Bu Verilere Göre Polish Olarak Neyi Tavsiye Edersin Hocam?
ve
Kil + Polish + Cila Uygulamasını Ne Aralıklarla Yapmak Sağlıklı Olur?
15-20 Günde Bir, NXT 2.0 Uygulaması Yapmaya Çalışıyorum..
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
menzerna 203s tipinde(orumcek ağı ve harelenme giderici) aşındırıcılığı orta seviyede olan polısh neyı alabılırım tr de bulunması lazım tabı.sonax turtlewax meguiars olabılır.SwirlX en mantıklısı sanırım doğrumudur acaba bunun ustunede herhangı bi wax yeterlı sanırım
3M, Meguiars, Menzerna, Farcle polishlerden şaşmayın. İlk iki markanın ürünlerini satan yerler var TR'de. Örneğin Şengün Boya -İzmir
Meguiars M83 ile 203S birbirine yakın denebilir.
http://www.youtube.com/watch?v=ZcZRj...eature=related
wax hakkında işe yarar bi videobayağı açıklayıcı.. şiddetle tavsiye ederim...
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
3M için Fast Cut ürünü orta/ağır çizikler, Ultrafina ise hafif çizikler için öneriliyor.
Sonax'ın o ürününü buluşmada denemiştik, beklentimizden daha iyi bir sonuç çıkardı. Hafif çizikler için makine ile uygulanabilir.
Zaten ideali hafif aşındırıcı ile başlamak, iş görmüyorsa 1 üst ürüne geçmek. Bu sayede minimum aşındırma ile güzel bir finiş elde edebiliriz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)