elle uygulama için autoglym super resin polish öneririm ama tabiki bu geçici çözüm. sık sık uygularım dersen memnun edebilir
Arkadaslar banada bir yardimci olursaniz sevinirim. Soyleki koltuk uzerinde lekeler var ( sari lekeler ter izi olabilir ) arabayi aldigimda vardi ama cikaramadim lekeleri. Sonaxin leke cikarici vs urununu kullandim banamisin demedi. Koltuk kumas bu arada . Suanda aklimda turtlewaxin yesil sisesi var kopuk olan bunu kullansam ise yararmi ? Birde hali yikama makinasi kullanan bir yer var yoksa direk onlarami teslim edeyim ?
Öneriniz için teşekkürler, mutlaka dikkate alağım, kalıcı olması, en azından bi süre götürmesi daha çok işime gelir aslında. Diğer önerileride bakalım, hangisi mantıklıysa onu uygulayım. Tekrar sağolun.
İki türlü de uygun olur herhangi bir fark olmaz. Ama eğer kil yaparken kil kaydırıcı bişeyler(quick detailer hariç) kullandıysanız durulamanız daha iyi olur.
Beyler soft 99 nerden bulabiliriz
Soft 99 sanal pazarda var.
Siyah icinde wax olarak soruyorsaniz fk1000 ve collinite 915. Hepsi sanal pazarda satisi var.
Siyah icinde derken soft99 siyah boyada iyi olmuyormu da fk ve collinite yi onerdiniz, suan meguiars paste wax kullaniyorum uygulama yapilcak renk siyah
derin parlaklık istiyosanız polisaj,glaze sırasını izlemeniz lazım. polisaj işin temeli. yoksa ne sürseniz parlar...
Boyanin zemini temiz zaten amac yikamadan sonra derinlik vermek
soft 99 da guzel forumlardan okudugum kadarıyla. hatta en guzelı denılıyor. bende collınıte var aracım sıyah ama bıdakıne soft 99 alıcam. he bıde hydrax var onuda bır arastırın bende aldım ama henuz uygulayamadım. hydrax derınlık konusunda nasıl bılmıyorum ama parlatma konusunda baya ıyı denıyor ayrıca bı kere uygulayınca 3 ay dayanıyor.
Soft99 Fusso12 Koyu renklere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.sanalpazar.com/Soft99-Fus...r__isp25627653
Diğer araç bakımı ürünleri için:
http://www.sanalpazar.com/dukkan/Dby...-Care__u299769
Arkadaslar ipa hakkinda bir kac sey sormak istiyorum.
İpa agir kirleri ve yaglari kolayca temizliyormus. Acaba motor icinde kullansam aksamdaki plastik aksama zarari olur mu? Sertlesme bozulma vs gibi? Ya da sulandirip kullanmak mi uygun olur?
00' Civic 1.6IES
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)