Crystal Concept - Glass Guard 250ml
bu vardı
Motosikletin karenaj ( ABS Plastik ) için kullanabileceğim mat bir koruyucu var mı ?
Depo bu şekilde açık gri bölümler mat, diğerleri parlak evde uygulayabileceğim bir seramik kaplama gibi bişey varmı ? yada uygulamayı istanbul içerisinde yaptırabileceğim bir yer tavsiyesi olan var mı ?
![]()
Gyeon View bende 22 ay dayanım sergilemişti. 22 ay boyunca başka kullanacağın ürünlere vereceğin para karşılığında Gyeon'a ödediğin parayı çıkarmış oluyorsun zaten![]()
YouTube
Şöyle bir ürün var.
Nanolex Matte Spray Sealant 100ml - n11.com
Bunu da tavsiye ederim. Pratik bir ürün
Nasiol Glass Shield - 50ml
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
Soft99 Mikrofiber 50x80cm 3adet - n11.com
bu havludan kullanan var mı aramızda kurulama havlusu olarak nasıl bir üründür ?
Bir tarafı uzun diğer tarafı kısa tüylü bir havlu olup, uzun tüylü kısmı ile bir otomobili geride su izi bırakmadan kurulayabilirsin. Su emiciliği fena değil, en güzel kısmı suyu emdikçe ağırlaşmıyor. Havludaki fazla suyu havluyu sıakrak tahliye etmek eziyete dönmüyor. Havlu lazer kesim değil yani köşeleri var ve kısa tüylü kısmında köşede bir yerde soft99 etiketi var. Uzun tüylü kısmı ile kurulama yaptığında o etiket arkada kalıyor ve etiketin boyunun kısa olması nedeniyle de ön tarafa katlanmıyor. Yani, etiketi söküp atmasan da olur.
Gyeon'un kenarsız havlusu da güzel iş çıkarıyor. Bu havlunun da bir kısa tüylü tarafı birde uzun tüylü tarafı var. Havlunun üzerinde etiket yok o nedenle de iki tarafı da rahatlıkla kullanılabilir. (etiket farklı bir yapıda olduğundan yüzeyi çizebilir, havlularda olmaması tercih sebebidir) Havlunun tek dezavantajı suyu emdikçe çok ağırlaşıyor ve fazla suyu sıkmak biraz eziyete dönüyor![]()
Ben her iki havluyu da kullanıyorum ama soft99'un havlusu Gyeon'a göre hafif kaldığından Soft99'un havlusu bana daha pratik geliyor. En azından suyu emdikçe ağırlaşmıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)