girer, sen kalas gibi girince sürttün her yerini
benim araba bile giriyor coilli meganeRS giriyo
girer, sen kalas gibi girince sürttün her yerini
benim araba bile giriyor coilli meganeRS giriyo
Built to fall....
ozan senin garajda yıkamak için tertibat var mı?eğer varsa güzel olur
özgür sağolsun onun dükkandada güzel oluyor sohbet muhabbet yıkama cila falan , öncesi sonrası görüyorsun değişiklikleri
görkemin ayteni cilaladık şimdi araba 1boy büyüdü![]()
mümkünse hafta sonu olsun beyler hafta ici isten cık yap cok zor olur
Yer var mı acaba aranızda, detailer çılgınları![]()
Bende de var basınçlı yıkama makinesi bende getirebilirim.
beyler bu yun ped nerde satılır ?
pazar günü olur mu hainnn ?
demin özgürle collonite 915 operasyonuna giriştik tolgacığımın katkılarıyla
Aracın üzerinden önce kille geçtik, yüzeyi temizledik. Sonrasında buradaki uyarılarıda dikkate alarak donmuş tereyağı kıvamındaki waxı meg. ped ile bastırmadan yüzeye yavaşça oval daireler biçimde sürdük. Tolganın uyarısıyla bir kısmın kurumasını bekleyip ve sildik sonra diğer kısımlara geçtik. Hoş çok bekleyemedim , kurumaya yakınken silmeye başladım ve zorlanmadım ancak kapıları bir çırpıda bitirirken kuruyan diğer yüzeyleri silmek hayli zorlaştı , imdada quik detailer yetişti
Aracı komple sildikten sonra zaten hali hazırda temiz olan; hiç köpük , sabun , deterjan ve türevi gereksiz maddelerle yıkanmamış yüzeyde pek birşey fark etmesini beklemiyordum ki gördüğümüz sonuç pek efsane yaratacak birşey değildi. 2. katı sürmek yerine nxt ile yola devam ettim. Nxt uygulamasını 34le birlikte sildikten sonra fark ortaya çıkmaya başladı. Yani aslında rutin uyguladığım nxt ye nazaran pek bir fark olmadı ama katı waxın birşeyler değiştirdiğini biliyorum, uygulaması zor olmayan bir ürün , gayette uzun süre kullanılabilir en azından ve kötü durumdaki yüzeyde bariz fark edecektir.
Su testimizide yaptıkHortum tutsaydık sanırım videolarda izlediğimize çok yakın bir perf. yakalardık ancak pet şişeden döktüğümüz su da tatmin etti.
Resim var mı diye beklemeyin çünkü yanımızda telefon dışında ekipman yoktu , onla da çekince birşey anlaşılmıyor malesef.
Sonuç olarak iyi ki varsın Dove![]()
Konu mankenimizin yakın geçmişte meg.ta rutin yıkama ve nxt seansı sonrası bir resmini ekleyeyim.
resimleri çekerken ışık dengesini tam kuramadığı için biraz kontrast vermiş arkadaşım onun dışında herhangi bir oynama yok.
İngiltereden, alamadığınız ürünler var ise,
Center londra'dan alıp gönderebilirim
yada adresime yollarsanız kasım 19'u haftasına türkiyeye gönderebilirim. (kargoya uygun ürünleri tabi)
Leventim ne yaptığımı söyleyeyim![]()
Asla aracımı köpükle ilaçla fln yıkatmadım , mümkün mertebe nxt sini eksik etmedim ve çamurlu bırakmadımMeg. ürünlerini kullanınca böyle oldu
![]()
Bu arada yukarıda gördüğün resim yaz başı gibiydi yanılmıyorsam. Hoş bugünde aynı forma kavuştu diyebilirim ama çizikleri çok ve hala pro. uygulama görmemiş bir araba söz konusu![]()
valla helal olsn kardşm bendede işte sizi boyle gordukçe hastalık başladı 2 3 yıkamada nxt mi atıyorm quick ile geçiyorum ürünler hepsi megrs ama sonucunu gordunmu güzel zevk veriyo insana şmdi havalar bozuyo gerçi tam alamıca o zevki ama yaza dogru urun kapasitemi artırcam bnde birlktete bol bol atarz cilalırmızı =)
ya bu yagmur yagınca olan boncuklanmalar gunes cıktıgında fılan yada sıcakta kıreç lekesı tarzında ız yapmazmı, yanı sureklı nası durcak onlar orda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)