Ya o Berlin muhabbetini skoda'da okumuştum.
Berlin ABD'de ki ofisin adıymış sanırım
Sen colli'leri ne zaman sipariş vermiştin , satıcıya sormadınmı nerde benim mallar diye
Your item was accepted at 2:53 PM on December 1, 2009 in BERLIN CENTER, OH 44401. No further information is available for this item.
Daha ayın 1 inde girmiş :S
Arkadaşlar buda benim çeyizim
1. NXT Car Wash
2. Microfiber Wash Mitt
3. Hot Rims All Wheel Cleaner
4. Ultimate Quik Detailer
5. X2000 Water Magnet Drying Towel
6. Quik Detailer
7. 100 grm Clay Bars
8. Microfiber Towel (2 Adet)
9. Foam Applicator Pad (3 Adet)
10. ScratchX 2.0
11. M-80 Speed Glaze
12. SoftBuff 2.0 Foam Polishing Pad W8207 7"
13. PlastX
14. M-0716 Mirror Glaze Professional Show Car Glaze
15. NXT Tech Wax 2.0
16. Gold Class Trim Detailer
17. Endurance High Gloss
18. NXT Insane Shine Spray
19. Quik Interior Detailer
20. 25 mm Astel Maskeleme Bandı
21. 50 mm Astel Maskeleme Bandı
22. Yerli Turuncu Ped 14 cm
23. Bosch PWS 8-125 CE Devir Ayarlı Taşlama
24. Bir kaç adet farklı marka mikrofiber bez.
25. 150 mm Cırtlı Tabla
26. LOC Genel Temizlik Ürünü
Sipariş verdiklerim;
27. 3M Perfect-it III Polishing Pad Yellow 80mm
28. 3M Perfect-it III Compounding Pad Green 80mm
29. 3M Perfect-it III Finishing Pad Blue 80mm
30. Menzerna 135mm Polishing Pad Orange
31. Lake Country 73mm Rotary Backing Plate M14
32. Silverline Wheel & Alloy Brush
33. Menzerna Power Finish PO 85 RD 3.02 - 1 Litre
![]()
Uğur sen de bu tarafa mı transfer oldun hahahah...Set süper...
Bu arada M83 ü nerden bulacaz kanka tık yok hala?
sapık gibi 2 günde 198 sayfayı okudum =))))))))))) şöle havalar düzelse de bi cila yapasım geldi... meguiars ın ürünleri hakikaten cok guzel ama benim size tavsiyem kil yapıp cizikler icin bi de güzel bi cila atıp üzerine turtle wax'ın wax it wet bi uygulayın.. Wax it wet adında da anlasıldıgı üzere ıslak bir cila aracınıza ıslak haldeyken uyguluosunuz spreyi istioasın bölüm bölüm sıkıp yapıp istiosanız tamamına sıkın cila su ile tepkimeye girio ve siz sadece nemli bir bezle arabanızı kuruluosunuz size tavsiyem bezi pek fazla kurutmayın leke kalıcak die de korkmayın cunku kullanımının o sekilde olması lazım rüzgar sayesinde kuruyacak araba ve hiç bir sekilde leke kalmıyor vearacınızın ıslakkenki parklak görüntüsünü koruyor.
ürün de bu arkadaslar koctasta fln rahatlıkla bulabilirsiniz.
bi kac resim koyiim yapım asaması resimi yok ama sonrasında cektigim resimler mevcut
![]()
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
turtle wax ın cilasını bana çok tavsiye eden oldu hatta önce ıslakken sıkıp sil sonra bezin diger tarafıyla tekrar sil sonuç çok güzel dediler yanımda yapan oldu harbiden güzel oluyo![]()
cok uzun süredir kullanıorum arabayı alalı 5 sne oldu hala o parklaklıgınu koruyor.
benim tavsiye edeceyim meg harici ürünler var kullanıp memnun oldugum
nano nun lastik parlatıcısı jel uzun zamandır kullanıyorum gayet güzel uzun süre parlaklık devam ediyor kapılara sıçrama yapmıyor
sonax ın jant temizleyicisi mor olup çok pis kokar ama çok güzeldir janta sıkıp 4 5 dakika sonra süngerle jantın arasına girince termemiz oluyo
bu 2 ürünü tavsiye ederim
jant temizliyici olarak alternatif metal ,aliminyum yüzey temizleyici ve parlatıcılar var onları da kullanabilirsiniz cok kötü kokuolar ilaçlı oldukları icin cok fazla solumanızı tavsiye etmem =)) ama güzel sonuc veriolar... Lastik parlatma konusunda sürekli temiz kullanırım diosanız arap sabunu hala ucuz))
nanoyu deneyecem tşk ederim...
swisswax 'ın ürünlerine baktım hakikaten cok kaliteliler ama cok pahalılar bizim gibiler için lüks bence gereği de yok ama bir ferrarim olsa düşünmeden alırım =))
bir de paul dalton beni benden aldı adama helal olsun aldıgı paraya da helal olsun adam hakikaten işini güzel ve severek yapıo.
Miracle Details hakikaten güzel işler cıkarmıslar dün bayagı bi inceledim yaptıkları işleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)