slmlar. araç üzerine sıfırdan atılan yeni boyanın ilk kat en kaliteli ve en iyi verimli pasta cilası ne olmalı? fikirlerinizi bekliyorum.
Sakin güç...
Yeni boyanmış panele en az 2 ay cila (wax) sürmeyin, boya kururken "outgas" yapar, gaz çıkararak kurur, wax uygulanırsa hava çıkışı kesiliyor, o yüzden önerilmiyor.
Ama polish (pasta) kullanmanızda sorun yok. Boyanın durumuna göre Meguiars, 3M ya da Menzerna gibi pro ürünlerin hafif polishleri kullanlabilir.
915 collinite araıyorum elinde olan veya ebaydan getirte bilecek olan varsa sevinirim![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
atlas att makine siparişimi geçtim şimdi pasta olarak ne öneriyorsunuz arkadaşlar? meg ürüneleri arasından? çizikler biraz kalıncana![]()
çok teşekkür ederim güzel bilgi için. wax işini öğrendiğim iyi oldu valla. care ürünleri hakkında bilgim var ama hani malzeme olarak direk ne almalıyım. ürünlere uzağım. 3m pasta cila ve 3g pasta cilyı biliyorum ustamın önerisi bunlardı. meguiersde farklı farklı ürünler var. direk ürün adı verme imkanınız var mı? kalitelerini ve farklılıklarını farklı bir parçada görüp sonra aracıma yapabilirim. önemli olan işimi en iyi görücek olan ürün.. tekrardan bilgilendirme için teşekkürler.
Sakin güç...
egzoz için meg metal polish alıcamda, acaba elimizle uygulasak nasıl sonuç alırız ? İlla o sert uçtan mı lazım matkaba takılan![]()
İbo alma başka yerden ben sana megyi satayım benimkini...Amaçok güzel kokuyor tarçınlı sakın sulanma
http://www.meguiars.com.tr/product_i...products_id=95
Jantları siyaha boyattık şu an için lazım değil..
Adam'sın kurulama bezi çok fenaymış yalnız dayııı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)