sanırım hiç maceraya gerek yok
glaze 7 + nxt + 915'ten dvm
bende sorayım biraz uzun olcak kusura bakmayın
elimde megy nxt 2.0 tech wax
showcar glaze 7
megy 34
ultimate quik vax var.
aracımın boyası yeni taze 2 ay sonra uygulama yapmaya baslıyacagım.
bu urunleri hangi sıra kullanmamı önerirsiniz.
benm aklımda olan nxt 2.0 üzerine showcar glaze üstüne uqw onu üstünede megy 34 sıralama düzgünmüdür.megy 34 üzerine birde uqd uygulasam dahada sağlıklı olurmu yoksa butun bu işlemde bosa emek ve ürün ziyan mı etmiş olurum.
sağlıklı bir uygulama yapabilmem için ne önerirsiniz![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ufak bir sorum olucak arkadaşlar,
colli ve nxt 2.0 war elimde hangisini önce uygulamalıyım?
Bugün servise gittim makine kenarda duruyordu kendileride zamanında kullanmış sadece ped almam gerekicek kullanmak için ona uygun.Makinenin markası Dewalt modelide dw 849QS
Diğer yazanlarda barkodunun yanında şu şekilde : 50hz 80 MS max 5.0a 1150 w d178mm type a1
Bilen varmıdır yada herhangi bir fikri olan Dewalt nasıl bir markadır,hiç bir bilgim yok hz ve watt değerleri vs. uygunmudur? Daha önce tek zamanlı herhangi bir fonksiyonu olmayan bir makinem vardı koçtaştan almıştım onu kullanıyordum bununla alakası yok bu belliki profesyonel..
Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Bu arada AG SRP kullanıcam makine ile daha kısa sürede daha iyi sonuç almayı umuyorum.
Barkodunda bunlar yazıyor inceledim az biraz burada arkadaşların kullandığı pro makineler gibi görünüşü yandan desteği var vs. ama watt ımı yüksek diyorsunuz,?
Ben AG SRP uygulayacagım hep gördugum yorumlarda hiç bir şekilde çekinmeyin nasıl olsa aşındırmıyor dolgu maddesi dendiği için ne olursa olsun problem olmaz diye düşünmüştüm ama yanlışmı düşünmüşüm.Ellemi yapsam acaba?
Ömer geldimi senin SRP ben henuz sipariş veremedım ya bı denk getırıp haftabasında verıcem sanıyorum..
Bu arada NXT için çok güzel duyumlar alıyorum forumda herkesın ortak nokta olarak begenmediği sanırım uzun süre aracın üstünde kalmaması.Yabancı bir kaç forumda NXT yerine Auto Glym in insane shine diye bir ürünü ve aqua wax ını şiddetle öneriyorlar NXT den daha iyi vs. yazan çok kişi olmuş doğruluğu nedir yada bu şekilde düşünmeleri acaba o cilanın daha uzun süre gitmesi vs. mi?
Cağrı, SRP bugün Kargoya verildi.
Yarın Öğlen Gibi Elimde Olur.
NXT Çok güzeldir, ama dediğin gibi Fazla kalıcılık özelliği yok.
Sık Sık Atmak Gerekiyor. (Ben Haftada 1 Kere Atıyorum)
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Ömer haftada birde aşırıymışBen 2 ayda bir turtle wax platinium kullanıyordum ama artık daha farklı pro bişeylere geçicem.
Daha öncede burada konustugumuz gibi benim uygulama şu şekilde olucak:
Kil , AG SRP , Glaze , NXT sonrada yıkamalardan sonra M34
AG SRp yi elle atarken bolca fotoğraf çekersen çok ama çok sevinirim çünkü makine ile yapma durumum olabilir ona göre ped ısmarlıcam şayet el ile iyi sonuç alınmıyorsa.
Tamam Çağrı.
Eğer Elle Uygulamada Memnun Kalırsam Zaten Direk Önerimi Yaparım.
Ayrıca uygulamada ufak bir tavsiye, NXT'yi Glaze'den Önce At
Kil, SRP, NXT, Glaze ile çok güzel sonuç alırsın.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Ya bende dana önce en sona waxı atki glaze in üstünde koruma tabakası oluştursun dendi ondan öyle dedim.Doğrusu öylemı acaba iyice kafam karıştı
Unutmadan tekrar hatırlatayım bol bol foto ag srp için olmasa bile aynı yaptıgın bir yerdeki kılcal çizikleri öncesi sonrası diye çekebilirsen çok sevinirim şimdiden kolay gelsin![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)