Only nxt şampuan ile yıkamaSokaktan geçenlerin "delimi lan bu
" bakışlarından dolayı cilayı bugün yapmadım ctesi yapcam
![]()
Only nxt şampuan ile yıkamaSokaktan geçenlerin "delimi lan bu
" bakışlarından dolayı cilayı bugün yapmadım ctesi yapcam
![]()
feberge , ultimate i kısın cok yağmur olduğundan cok kullanmadım fakat suan 5 ay oldu ve hala yarısında, NXT de 30 kullanımlık die biliyorum süngere nası oranda koyruğuna bağlı ben küçük küçük nohut taneciği boyutunda süngerin heryerine nokta nokta koyuyorum . suan 6 kere uyguladım daha full(kullanıma bağlı tekrar solüyorum)
![]()
upps sorrybu arada yarın cila vs. yapıcaklara hava tahmini verim : Parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak esecek. 15derece .
bazı seyler HB de daha ucuzalmak lazım aslında, bu arada bizde olmayan ürünleri TR ye getirmeye baslasalar süper olucak gercekten bizde olmayan cok güzel ürünler var
Evet benimde dikkatimi çekti nxt 4tl daha ucuzMicrofiber de 2tl
elde var 6tl :F kargoda bedava :G
meguiars urunleri baska markalara kesinlikle benzemez bende sonuna kadar tavsiye ederim =) arabayi satmadan once surekli meg de yikatir NXT yaptirirdim bende =) bir kac resim koyiyim NXT li halinden sonra olan
![]()
bu arada swissvax ın tr distribütorünü buldum hatta uygulama merkezide bulunmaktaymıshttp://www.swissvax.com/E/TR/Kontakt.htm
ürünler meguiars tanda pahalı
bu hafta bi gdip görcem
buda en pahalı wax ı ,Divine™
The world’s most exclusive car wax - specially blended for a particular car and paint.
Each year, we blend for a very limited number of collectors and enthusiasts a wax of most exceptional quality containing over 60% by volume of ultra pure Brazilian white carnauba. It is made to order and is specially formulated to meet the paint system of one particular automobile.
-Divine personal wax 2 x ca. 200 ml 1015990
EUR 1980.- yaklasık 4200TLacaba nasıl parlar cok merak ediyorum
O sanirim kisiye ozel gelistirilen formullu olan cila..Amerika'da bi manyakta gormustum.. Araba tartismasiz 'ayna' oluyor da degmez ya..Levent'teki yere bi git bakalim yorumlarini bekliyorum..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)