oww shhttozmn dağıtımı yapılır meguiars uygulama merkezlerine tatile gitmeden 2009 series i tamamlım bare
![]()
oww shhttozmn dağıtımı yapılır meguiars uygulama merkezlerine tatile gitmeden 2009 series i tamamlım bare
![]()
Az geldi öle dağıtılacak kadar değil.Önce deniyeciiiz sonra gelecek mallar.Şu anda 1er koli geldi hepsinden.Amatör baya ürün geldi bugün kendimden gectim![]()
ben bu yazının yalancısıyım
Meguiar’s Dual Action Cila Makinesi
Kalite elde etmek isteyen hem profesyonel hem de amatörler için tasarlanmış bu cila makinesi haresiz sonuçlar elde etmenizi sağlar. Meguiar's® Dual Action Cila Makinesi boya temizleyici, cila ve koruma uygulamasında uygulama zamanını azaltır, aynı zamanda üstün seviyede parlaklık sağlayan sonuçlar oluşturur. Dual Action (hem orbital hem de radyal dönüşlü) olduğu için boyayı yakmanız veya kaldırmanız mümkün değildir.
Meguıars amatör cila makinesiyle boyayı yakamazsınız boyaya zarar veremezsiniz.garantisi yok ama veremezsiniz doğrusu bu.Keçeli tek yön dönen devirli makinelerin kullanımıda göründüğü kadar kolay olmamakla birlikte uzun süreli tecrübe gerektirir aksi takdirde geri dönülmesi boyama harici imkansız zararlar verebilrsiniz boyanıza..
iyiymiş .
Arkadaşlar cuma günü würth final care 'de kil + çizik giderici + pasta + cila + boya koruması yaptırcam. Acaba elimdeki malzemelerden kullanmamı tavsiye ettiğiniz birşey var mı ? Mesela NXT'yi makine ile uygulamak aklıma geliyor bazen
pardon Tarık hocam sonradan gördüm. Cuma günü komple dış detaya girecek bakalım çıkar işallah. Hızımızı alamazsak iç detayda yaptırabilirim her an![]()
ne zamandır meguiar's ın ürünlerini almayı düşünüyordum fakat elimdeki arexons un ürünlerini bitirmeyi bekledim.sonunda bitti şükürler olsun
öncelikle şunu söyleyeyim arabanın boyası iyi durumda aldığımızdan beri çoğunlukla kendim yıkarım süngerle cilalı şampuanla.her yıkamadan sonra yada max 2 yıkamadan sonra hızlı cilasını atarım.fakat hiç pasta cila yüzü görmedi araba.ve araç 3,5 yaşında.
amatör olarak hangi ürünleri alayım sizce başlangıç olarak?
NXT tech wax 2.0 ı çok methediyolar zaten.NXT 2.0 tam olarak nedir hızlı cila fln değil sanırsam.kendim yapabilirmiyim?
bide arabamızla uzun yol çok yapıyoruz.ve haliyle ön kısımda sinek böcek vs. yapışıyor.yıkadıktan sonra bunlar çıkıyor ama göremediğim boyaya yapışmış şeyler vardır eminim.bunun için kil mi almalıyım?
3.5 yıllık boyada iyi bakmış olsanda kil le çamur çıkacağına eminim benim 1 yıl olmayab arabamda bile kil kapkara oldu ve daha sonra düzenli nxt kullanırsan parlaklığı sürekli koruyabilirsin
NXT tech wax 2,0 en iyi amatör cila sanırım, swisswax'da var ama bizim için mındar şimdilikKendin tabiki yapabilirsin nxt alınca paketten zaten pedi + cilası çıkıyor. Uygulama yapabilmen için supreme shine 'da alabilirsin 10 numara olur. Sinek böcek olayını bende araştırıyorum bu sıralar pek bir bilgim yok. Bende basınçlı su makinesi var o baya bi işimi görüyor şimdilik
![]()
aslında sinek böcek olayına ben bi çözüm buldum da boyaya zararı var mı bilemiyorum.araç kuru iken yıkamadan önce mr.muscle ( mistır masıl
) sıkıyorum.bildiğimiz kir sökücü.bekliyorum 3-4 dk.sonra başlıyorum yıkamaya.bayağı bi etkisi oluyor.ama tekrar söylüyorum boyaya zararı varmı bilemiyorum.
bide bu supreme shime ve nxt yi hangi sırayla uygulamam gerekiyor?
Supreme shine meguiars ın silme bezi..Nxti pedle uyguladıktan sonra supreme shine ile siliyorsun.
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)