Her gün NXT yapmanın zararı? Bir de normal yapılan cila arkasından NXT uygularsak nasıl bir sonuç alırız?![]()
Gereksiz.. Ama bir yerde nxt ile en iyi sonucun ilk kat atildiktan 24 saat sonra ikinci kat atilarak alindigini okumustum.. sonrasinda en az 1-2 hafta gerek yok bence ki ben ayda 1 falan yapiyorumParlaklik azalmiyor zaten meg ile yikayinca vs..
baska cilanin uzerine nxt'ye hic hic gerek yok oyle maceralara girme..
Meg hare giderici ile sorunu çözebilirsin.Son hali noname pasta ve Çbs cila pamuk ile uygulamam sonucunda. Ancak bir sorunum var pastayı atan kardeşim sağolsun bol bol hare izi oluşturdu hafifte olsa belli oluyor nasıl kurtulabilirim.?
Vereceğim paypal hesabım duruyormu acaba ona bakayımheryıl ücret falan istiyordu. Olmadı zaten sanal cardım varordan alırım. Bir iki hafta içinde şu kitleri falan bi inceleyeyim vereceğim siparişi.
dostum bu urunlerı yurtdısından kargosu dahıl hesapla bende sana hepsini hesaplatıyım %30 indirimli haliyle aradaki fark yurtdısından getırmene degicek bi fark olmayacak..
bilgi@sengunboya.com'a istedigim ürünleri belirttim banka hesap numarlarını yolladılar ödemeyi yaptım ürünler kargolandı
Slide Lock™ Detaylı Temizleme Fırçası Ürün Kodu: X-1120
Water Magnet™ Mikrofiber Kurulama Bezi Ürün Kodu: X-2000
NXT Generation® Car Wash (Cilalı Yıkama Şampuanı veKoruyucu)
NXT Generation® Tech Wax™ Spray (Hızlı Sprey Wax) Ürün Kodu: G-12824
MİKROFİBER YIKAMA ELDİVENİ Ürün Kodu: X-3002
hepsi 154TL. kdv dahil
High Tech El ile Uygulama Pedi
Water Magnet™ Mikrofiber Kurulama Bezi
Ultimate Quik Detailer® Hızlı Yüzey Temizleyici ve Koruyucu
Ultimate Compound Çizik Çıkarıcı Pasta
ScratchX® İnce Çizik ve Leke Çıkarıcı
NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 Boya Koruyucu Wax
NXT Generation® Car Wash (Cilalı Yıkama Şampuanı ve Koruyucu)
Mikrofiber Yıkama Eldiveni
Hot Rims® All Wheel Cleaner (Jant Temizleyici ve Parlatıcı)
Endurance ® High Gloss Lastik Parlatıcı ve Koruyucu Jel
Alayımmı diye soruyorum bunlar tutsa tutsa 50 usd kargo tutar yaw.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)