uygulamayı yapan şahsiyet hahhahahhah
hare kalıyorsa 205 uygulayın, professionel ürün ama ondan başkası geçirmez![]()
bidonla alınmazsa sorun yokküçükleride bulunmakta o bile kafadan 3 sene gider yani tek sorun uyguluyan kisinin profesyonelliğine kalıyor
bıraz alakasız olucak ama motoru temızlemeyı dusunuyorum bu aralar neyle temızlememı onerırsınız? WD40 fln sıksam olur mu yada normal bezle hafıf nemlı ole mı sılıım kırı camuru cıkarmak ıcın?
Çiniclerin kullandığı kıl fırçalar var çok ince deilde, kalın olanlardan. Sonra gazyağı alırsınız onunla güzelce bocalarsınız her tarafı güzelce. Yalnız gazyağının dezavantajı kurumadan marşa basar dvm ederseniz yoldaki tüm tozları üstüne çekersiniz. Ben motorumu o yüzden hep geceleri temizlerim garajda olduğundan da kaputu açık bırakır çıkarım eve sabaha mis gibi olurGazyağı + wd40 heryerde kullanabilirsiniz. Aylık temizlemelerde ise motor cilaları var (benim tahminim bildiğiniz plastik parlatıcı
) onuda alabilirsiniz sizi 3-4 ay götürür
![]()
gazyagı tehlıkelı olur ya benım elımın ayarı yoktur cok fln koyarım sımdı sorun cıkarmıım=)
wd40 olur dıosun yanı onu motorun heryerıne sıkabılıo muyuz? sıktıktan sora da bezle sılıcek mıyım kırı camuru cıkarmak ıcn?
Zararı olacağını sanmamwd40 gazyağına göre çözünürlüğü biraz daha azdır. Baştan alırsak eğer fırçamız ile aralara girdik sildik üstünü de kuru sünger ile sildik sanırım tam istediğin sonuc o olur
. Sakın üstübü gibi pamuklu, ipli şeyler kullanma parçaların arasında kalabilir mazallah.Ben dün nxt deep shine ile plastik aksamı silmiştim fena da olmadı yarın olmadı fotosunu çekeyim örnek olur senin için. Alttaki fotoda tamamen gazyağı ile silinmiş hali
![]()
arkadaşlar merhaba Meguiar's Versa-Angle™ Toz Alıcı Püskül uygun fiyatlı nerden bulurum yurt içi dışı farketmez selamlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)