Herkese merhabalar, uzun yillar sonra ilk defa foruma yaziyorum (sessizce konulari okuyup cikmalari saymazsak) . Yeni bir arac aldim tamamen ppf kapli. Parlakligi korumak icin ne tur urunleri nasil kullanabilirim?
Eger yardimci olurum diyen varsa bastan sona (kovasindan bezine) elde yikama ve wax urun onerileri alabilirim.
Sevgiler
KLIN KOREA dünyanın en saygın mikrofiber üreticilerinden. Tam bir fiyat performans ürünü olarak bunu tavsiye ederim.
KLIN KOREA Drying Zero HD Race Blue - 800GSM Kurulama Havlusu | Detailbox
Arkadaşlar merhaba, yeni araç aldıktan sonra araba temizleme işinede hobi olarak başlamış oldumAraç içi temizliği için bana önerebieceğiniz fiyat performans ürünleri var mı. Araç koltukları alcantara, kapı içlerindede biraz nubuk detaylar var. Her türlü öneriye açığım teşekkürler.
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum, plastik aksamda araç ekranı vs. kısımlarda bu ürünü kullanmadan önce nemli bezle tozunu alıp bu ürünü yüzeye sıkıp o şekilde mi silmek gerekli yoksa ürünü direk beze sıkıp o şekilde temizleyip sonra nemli bezle mi silmek gerekiyor.
Rica ederim, araç ekranına pek sürmemeye gayret edin, ekranlar için ürünler var onlara bakabilirsiniz, çok aşırı toz yoksa beze sıkıp silebilirsiniz, çok toz varsa önden bir bezle geçmekte fayda var, yada hem temizleyici hem koruyucu özelliği olan Sonax Matt effect tarzı ürünlerde tercih edilebilir.
Sonax Xtreme Torpido Temizleyici Matt 500 ml | Sonax Shop dediğiniz ürün sanırım bu youtube da incelemenizi de gördüm bakarken (abone oldum) peki bu ürünü alırsam araç ekranında kullanabilir miyim. Aracım astra l gösterge ve multimedia ekranı büyük üzerlerinde jelatin var fakat üzerleri çok toz topluyor.
Teşekkür ediyoum. Bir kaç çeşidi var onların bütçenize uygun olanı tercih edebilirsiniz, arada ciddi farklar olacağını düşünmüyorum;
Benim kullandığım ürün bu;
Sonax Torpido Temizleyici Matt 500 ml | Sonax Shop
Lcd ekran içim önerim;
K2 LCD Ekran Temizleyici ve Koruyucu 250ML | Detay Deposu
Bu ürünü kullanan var mı?
Videosuna istinaden lastik parlatıcı olarak aldım, ama arap sabunu ya da nemli sünger bu üründen daha parlak yapar lastiği
O kadar beğenmedim ki babama verdim minibüs'ün siyah plastiklerine kullanıyor sadece.
Nasiol DetailerShine - Trim ve Lastik Parlatıcı – 500ml
![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Valla ben uzun süre ve çarpıcı parlaklık açıklamasına ve video'ya kandım abi. Kesinlikle attığım linkteki video gibi parlaklık sağlamıyor veya benim üründe bir bozukluk var bilemedim.
Şuna 480 tl verdim bir sonuç alamadım benzinlikteki 90 liralık ürün bundan güzel parlatıyor.
Yorumun için teşekkür ederim
- Bize Her Yer TRABZON
Sen o videoya ne aldanıyorsun. Muhtemelen birkaç saat kürleşmesi gereken bir ürün. Videoda super satin shine diyor. Kelime anlamı olarak satin parlak ama genelde mat ürünler için bu ibareyi kullanıyorlar. Muhtemelen kuruduktan sonra mat bir görüntü veriyor.
Aşırı parlak olmasa da aromaks markasında aerosol tipi lastik parlatıcı var. Bu üründe carpro firmasının içeriğinde kullandığı kimyasal var. Yani, etkisi moktan şartlarda bile 15 gün sürmüştü. Ha etkisi derken hidrofobik etkisinden ve kir tutmama etkisinden bahsediyor. Yoksa parlaklık günden güne azalıyor.
Akaryakıt istasyonunda satılanlar da genelde ilk yağışlı havada varlığını kaybeden ürünler oluyor.
Aromaks'a bir bak istersen. Aromaks aerosol tipi ürünü davlumbaza, trimlere de sürebilirsin. Videosu ve konusu forumda mevcut.Yok o da sarmazsa fireball janus, soft99 black black...vs liste uzar gider.
Olmadı fireball janus'a da bir bakıver.
#250 | Fireball - Tire sio2 JANUS(Z) | Dressing do opon | #detailing - YouTube
sarp'a benziyor diye şu üründen 2 tane aldım yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum(su değmedi) ıslak lastik görüntüsü devam ediyor,fiyatına göre iyi iş yapıyor. elinize sürmemeye dikkat edin sabunla bile zor çıkıyor.
Ebrayn Protectan, Tampon , Lastik ,torpido Parlatıcı Deri , Vinil Koruyucu Parlatıcı 200 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Herkese merhaba,
katran ve yapışkan sökücü olarak bu markalardan hangisini önerirsiniz ?
Valet Pro Citrus Tar and Glue Remover
Auto Finesse Oblitarate Tar Remover
Gyeon Q²M Tar
Gtechniq W7 Tar & Glue Remover
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)