anlasılan haftasonu veya hafta ıcı bı fenerdekı meguya ugramak lazım neler gıbı bırseyler yapabılcekler bakalım arabaya
Ne demek..
Arkadaşlar kargosu inanılmaz ucuz bir site.Belki şinize yarayan şeyler çıkabilir...
Örn ;
Heryıl yapmamız gererk clay bar uygulaması için
Clay Bar
Linkteki ürün yabancı forumlarda tavsiye ediliyor ve fiyat olarak süper ucuza geliyor.
Megy UQD in 650 ml si indirimli 38 TL olduğunu düşünürsek süper bir fiyat
2 adet alınırsa kargo 20 gbp/2 = 10 GBP kargo+ 1 adet ürün 22,50 GBP total= 32,50 *2,32 =75 TL ye 3,79 lt ürün alınıyor..Ki bu miktar uzun süre gider
3,79 LT Quick Detailer (DetailingWorld de övgü almış)
Forumumuza ayrı bir araç detay bölümü açılması gerek
son 2 sayfada yazılan çoğu şeyi okudum ve listeme ekledim
Yalnız özgür abi swirl x ile scrathx tanıtırken 2 defa swirlx yazmışsın hangisi ne işe yarar anlamadım![]()
Ben çözdüm =) swirlx kılcal çizikleri için (yıkama ile oluşan vs), scrathx çizikler için (sürtme vs)
916 V6 Turbo
Collinite#915 Marque D' Elegance Premium SHOW CAR Wax almak isteyen arkadaşlar var mı aramızda ?
2kişi olursa 26$dan, 3 kişi olursa 24$ dan verebilirim. Amaç ticaret değil sabit olan kargo ücretini paylaşmak. Ürün tek başına 19,95$ ve 12$ kargosu var![]()
bu urunde elle ugulanmıyor herhalde
bu makine alıp ogrme isi zorunlu oldu desenizebirde bu is nasil yapilir makine ile onu anlatan konumu acsak
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)