Bende tam bu elemanın resimlerini koyacaktım sen koymuşsun, bu herif gördüklerim içinde en kırık olanı, sıyırmış detaille![]()
Bende tam bu elemanın resimlerini koyacaktım sen koymuşsun, bu herif gördüklerim içinde en kırık olanı, sıyırmış detaille![]()
Boya koruma için ne kullanmışlar , ve hangi sıra ile yapmışlar öğrenebilirmisin rica etsem..
Araç MaşAllah ışıl ışıl , kaliteli malzeme iyi işçilikle buluşunca kendini belli ediyor...
geçenlerde boya koruma yaptırdık 307 ye marka olmayan biyere kaputun yarısına kadar şefaf bi film çektiler boya koruma benim nazarımda budur uzun yolda taş v.s. gelince korusun maksadında (yanlışım varsa yada bu uygulamanın adı boya koruma değil ise kusruma bakmayın bilen daha detaylı yazsın)
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ben tam olarak bilmiyorum ama akla bizim yaptığımız wax uygulaması geliyor.Zaten wax da amaç her türlü dış etki (asit , toz , güneş ,kireç ) ye karşı vernik tabakasını korumak..Etkisi geçince yinelenecek o kadar..
Setim yakında tamamlanacak bir 15-20 günü kaldı o zaman fotoğrafını koyacağım..
Şu anda 7 inch pedlerim yolda bir de sopt ped lerimi tamamlarsam tamamdır...
meguiars gold class trim detailer ve swirlx siparişi verme arifesindeyim
salak finanbankın atm'si çalışsaydı para yatırıp vermiştim siparişi
Her firma boya koruma kelimesinin altına farklı uygulamalar yapıyor.(Ziebart,Sonax,Meguiars,Würth)Farklı fiyatlar alıyor.İnsanların kafasıda bu yuzden karısıyor düşüncesindeyim.Yeni bir araca xxl cila atmakta,Kullanılmıs bir araca kil pasta cila yapmakta boya koruma olarak geçiyor.Kullanılmamıs bır araca cila atmanın ne kadar faydası olur onu merak edıyorum açıkcası bu işi yaptıgım halde.
Ben 4ay önce würthe boya koruması adı altında yaptırdığım işlemleri anlatayım
Önce araç güzelce fırçasız yıkandı ve kurulandı. Üzerinde cila olduğundan boya temizleyici ile boya temizlendi ve kil uygulaması yapıldı. Bu ana kadar tüm işlemler elle yapıldı ve şimdi anlatacaklarım makine ile yapılmıştır. Devir aralıklarını tam olarak bilmiyorum, Çizik giderici 2kat,pasta 2 kat, cila 1 kat ve boya koruması adlı ürün 2 kat uygulandı. Sonuç mükemmelŞu anda ise su iticiliğim inanılmaz tabi nxt+ultimate takviyesi de var. Yalnız çiziklerim geri gelmeye başladı
Umarım ilerde bu işlemi yaptıracak arkadaşlara iyi bir fikir olur
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)