TheAce Nickli Üyeden Alıntı
tam istediğim noktaya değinmişsiniz arkadaşlar,
araç bakım işlerinden çok iyi anlamam ve kendi başıma birşeyler yapmak çok istiyorum foruma göz attım bayağı yardımcı olunacak bilgiler verilmiş.
bende size bildiğim kadarı ile yardımcı olayım, baba mesleği elektrikli el aletleri uzmanlık alanım olur. size polisaj makinesinde profesyonel anlamda hizmet edecek en verimli (verimden kastım fiyat-performans) marka makitadır. hem üsten tutma özelliği ile uzun süre çalışınca yorgunluktan dolayı tutma sapının zıt istikametine fazla bastırmamanızı sağlar. ayrıca servisliği yedek parçası bulunan bir markadır. fiyatıda rakiplerine oranla daha ucuzdur. fakat en kalitelisini soruyorsanız, oda flex markadır ama flexin işinizi görecek polisaj makinelerini 350-400 liradan aşşağı bulmanız zordur.
piyasadan alıcağınız çin malı ürünler, örnek vermek gerekirse cat,dbk,attlas,tanera vs.vs. ürünlerin devir ayarlı ürünlerini almaya bakın. ve servislik hizmetini verebiliyormu ona bakın. benim size tavsiyem eğer evinizde kullanacaksanız, devir ayarlı uzakdoğu ürünlerini kullanmanız. bu saydığım markalar arasında dbk nın ömrü diğerlerine göre biraz daha öndedir ve servisliği daha yaygındır. polisaj makinesinde sıkıntı ile karşılaşmak istemiyorsanız, işi sizden çok makineye yaptırın. yani ürünü yüzeye uygularken bastırmaktan çok aynı nokta üzerinde bekleme yaparsanız makinelerin ömrü açısından daha yüksek verim alırsınız.
aynı zamanda, yeni ürün alacaksanız ve kullandığınız herhangi bir aletin arızalanması durumunda ne marka olursa olsun yardımcı olurum. yerim istanbul maltepede.