anlatım için teşekkürler kendim için baya yararlı oldu.
Bilgiler için teşekkürler ancak kafama takılan bir durum var ... Bant ile parçalara bölem işikafama takıldı yani ben diek komple kaputa ordan kapıya falan parça parça devam etsem ne gibi sakıncası olabilir ?
Elinize sağlık güzel bir anlatım olmuş, geçenlerde yapmıştım kil uygulamasını. İnanılmaz kirler çıktı pasparlak aracımdan![]()
okulda kil dersi alıyorum modellemesınden kalıbından dokumunden herseyıyle ugrastıp bız modelleme yaptıktan snr ertesı haftaya sıvı kıvamını korusun dıye fısfısla suyla ıslatıp posete sarıyorduk.
bnce clay barı en guzel uqd ile ıslatıp ardından strect filme sarmak en mantıklısı..
arkdaslar ben bu clay bar ı anadolu yakasında bulamadım bi kaç tane meguiars ürünleriyle yıkama yapan yere sordum adamlar daha ne oldugunu bilmiolar acaba anadolu yakasinda kullanan arkadas varmı nerden bulabilirim?
Buraya bakmayı denedin mi;
Star Klips
Kil ile mevcut cilayı söküp atarsın, o yüzden ve haliyle hatta dolayısıyla cila uygulaman gerekecek.
Nacizane tavsiyem, soru sormadan önce birde forumun arama butonunu çalıştırsanız, yukarıdaki konuları herhalde 50 sefer yazıp çizdik, anlaşılan o ki, kimse okumuyor, araştırmıyor. (Yeri gelince ortaya yapıştırayım dedim)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)