yıkama + dandik bir hızlı cila
http://img52.imageshack.us/i/87257167.jpg/![]()
Arabanin nasil saklandigi onemli. Sayet araba camurlu ve tozlu kalirsa etkisini yitiriyor. Bir ara nxt kaybolmustu , o ara yaklasik 2ay kadar arabaya hic dokunmadim desem yeridir ama araba camurlandiktan sonra kurumasina firsat vermeden su tutuyordum, kapali garajda muhafaza ediyordum.. Nxt etkisini neredeyse yitirmedi diyebilirim. Colliniteli bi arabada camurlu kalsa bir sure etkisini yitirir diye dusunuyorum
Tabi ki bunlar hep etken ama aynı koşullarda tut araçları nxt den 3 kat daha uzun süre korur 915 emin olSonuçta NXT likit yani zaten çok fazla kalıcı olması beklenemez.
Yanlış anlaşılmasın sakın 915 fln savunmuyorum. NXT mucize bir wax. Ama 915 ile NXT karşılaştırması yapmak biraz ters kalıyor farklı çünkü.
NXT nin katısı ile 915 karşılaştırırsak tamamda likit ile karşılaştırmamak lazım bence
En güzeli NXT üzerine 915 üzerine bi kat daha nxt ohh misss![]()
Turtle Wax Colour
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hiç anlamıyorum şu cila işlerini. Acayip imreniyorum ama eminim ki ben yapamam bunları.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Mr.Muhalefet gel senle bi test yapalım
benım arabaya yada senın arabaya kil yapıcaz
yarıdan itibaren bant çekicez
bi tarafa 915 bi tarafa nxt sürücez.
1 hafta boyunca hiç bi şekilde ellenmeyecek.
1. hafta yıkayacaz tekrar 1 hafta ellenmeyecek.
2. haftada aynı şekilde yıkayıp boncuk testi yapıcaz
sonu bölemi olucak görücez mr muhalefet
boncukların yapısı
"Wagen"thusiast
915 ezertartışmaya gerek yok yapılan testlerde en uzun ömürlü cila olduğunu kanıtladı.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
915 diyorum bende![]()
Onlu arkali gezsek eyvallahta arabalarin maruz kaldigi toz camur ayni mi olacak deluhanliayrica kisa surede temiz korudugun nxtli yuzey utandirir deluhanli
bana uyar, serit var bende zaten
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)