Ey masallah![]()
Ey masallah![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
lan zımparalı daha güzelmiş haa mat mat
millet 1500lira verip kaplatıyor o görüntü için
biraz dolaşsaydın sora yaparrdın pasta![]()
kil
Ultimate Compound, pb black hole ve Gtechniq P1 denemesi
pb black hole
m83
kaput ultimate compound
3m show car paste wax
![]()
uzun bi aradan sonra pasta-cila zamanı geldi ve birgün öncesinden saatlerce boya rutüşları ve 1500-2000 lik zımpara işlemini yaptım..
Yarın da gün boyunca pasta-cila ile uğraşılcak.. ancak bunların üzerine koruma amaçlı veya tavsiye edeceğiniz herhangi birşey var mı acaba ?![]()
Benim düşündüğüm pasta cila üzerine NXTdi .. ne dersiniz ?
Ayrıca plakalarımı mıknatıslı bağlicam istediğim zaman söküp takabilir olacak, bu iş için hazır elemanlar var mı bildiğiniz ???
Aşağıda zımparalanmış hali var![]()
![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
2 Kişi, toplam 4 saatlik, El ile uygulama İç-dış detaylı temizlik ve boya koruma sonucu cep telefonuyla çekilen fotoğraflar :
![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
glaze üstüne cila atmak zorundasın ya cılayı carnabau atıcaksın yada sealant yanı ya nxt m21 gıbı kımyasal yada colli gibi doğal wax.
pasta cila biraz yanlış bir tabir aslında
uygun aşındırıcıları kullandıktan sonra, saf derin parlaklık veren yağlı bir glaze. üstüne kesinlikle "cleaner" içermeyen sentetik sealant. onun üstünede doğal carnabua wax.
gerçek sealantların ömrü ve koruması waxtan fazladır. bu 3lyü kullandıktan sonra ayda 1 collinite atsan gayet güzel koruma ve parlaklık sağlar.
thollgaaaa hafta sonu yapıcam bişeyler kalbinle beraber kafanıda kırıcam cevap ver yazdıklarıma![]()
körler sağırlar
@yavuz helal olsun valla iyi cesaret eline sağlık
zımpara pasta üzerinde 0 kondisyonda mı olucak şimdi boya
bitmiş halini merak ediyorum![]()
bugun bıtırdı cılasında yardım ettım baya ıyı olduama bır kez daha yapıcak tam ıstedıgı olmamıs ılkbahara bu ıs ıcın 3 gunden fazla gereklı dedı yavuz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)