Noise den parlamış![]()
![]()
arabanın yaklaşık 400km yapmış çamurlu hali gayet vasattı, 1hafta kadar önce yaptığım nxtnin etkisi azalmıştı diye düşünüyordum ki şampuan yiyince kendine geldi
nxt yi sildiğim gibi yağmurlu havaya çıkmıştım sanırım bunun kalıcık konusunda negatif bir etkisi olduğunu düşünüyorum + deneyim ediyorum (fikirleriniz ?)
Kısacası yıkadıktan sonra kil yaptım arabaya .. Arabaya hiç el değdirmeden üzerinde kalan su ile kili de 1-2 kere UQD ile ıslatarak arabayı tamamladım. O kadar olumsuz şarta rağmen nxt hala etkiliydi![]()
915e başlarız diye düşünürken Tolga efendinin birden işi çıktıBende o gelene kadar arabanın yarısını nxt ile iddiaya hazırlamıştım ki zamanımız uyuşmayacağını anladık bende kalan yarısını nxt ile tamamlayarak güne son vermiş bulundum
![]()
![]()
Çok güzel olmu$ yavmahş
üç haftadan fazla oldu nxt yapmayalı
dip not : bu arabada ince bir kat 915 var, yaklaşık 3-4ay önce yapılmış
araba ne ?
bu arada kuk plakaya kil-nxt-915 uygulamam sonrasında 5 kez yıkanmış araç.uzun yol yapmış.dün özgürün dükkana geldi arabayı yıkarken görmeliydiniz.yaklaşık 2 ay oldu uygulama yapalı ve o uygulamadan sonra hiç bir ürün sürülmedi.6. yıkanışında fotoları çekerim![]()
"Wagen"thusiast
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)