Bora'da tarafıma iletmişti bu sorunu. Sebebi bir ihtimal kireçli sular gibi görünüyor.
Auto Finesse Revive %100 olmasa bile etkili olacaktır.
Bora'da tarafıma iletmişti bu sorunu. Sebebi bir ihtimal kireçli sular gibi görünüyor.
Auto Finesse Revive %100 olmasa bile etkili olacaktır.
Günaydın iyi haftalar
Dün yağmurla tanışma şansım oldu uygulama sonrası su iticiden memnun kalmadım beklediğim performasın çok çok altında kaldı
Daha önce yaptırdığım araçlarımda su hiç bir şekilde ön camda durmaz yukarı yukarı giderdi.
Şimdi benim bambaşka bir sorunum var.Silecekleri çalıştırıyorum sanki camın belli kısımlarında yapışkan varmış ara ara tutup bırakıyormuş gibi çalışıyor
çok sesli ve titreyerek çalışıyor.Bu acaba araba kaynaklı birşeymi yoksa kullanılan malzeme bu hale getiriyor olabilir mi sonuç normal mi?
Eğer bu kullanılan malzemeden dolayı ise nasıl düzeltebilirim
Ufak bir video.Bu çok çok az hali akıcı trafikte daha kötüydü çekemedim
YouTube
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Eğer uygulama yapan yer silecek lastiğine de repellent uyguladıysa ondan olabilir. Bazı ürünlerin içeriğinde alkol olduğundan silecek lastiğini bozabiliyor.
Muhtemelen G1 nedeniyle silecekler sıkıntılı çalışıyor. Ürünü kendi ürün gamındaki bir pasta ile değilde coating sınıfında olan ürünleri silebilen başka bir markanın ürünü ile camdan tamamen temizlemek lazım. Tamamen temizlik sonrası başka bir yağmur kaydırıcı uygulamadan da silecekleri bir tur çalıştırıp problem var mı yok mu görmek lazım.
Bazı cam temizlik ürünleri camı tamamen temizleyemiyor. Gözle görülür izler kalmasada yüzeyde sıkıntı yaratabilecek tabaka kalabiliyor. G1 biraz özen isteyen bir ürün, sürmesi neyse de silmesi sıkıntı çıkarabiliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)