+1907 :)
su falanda tutmuyo cok memnun kaldim toz falan da tutmaz :icon_tup:
Printable View
agaclardan damlıyan bal sakız gıbı seylerı neyle cıkarabılırım?
Ben foam lanceyle direk cikarmistim. Onun disinda cikmazsa ultimate quik detailer le deniyebilirsiniz. Olmadi en kotu ihtimalle kil isinizi gorur.
AG SRP el ile uygulamada ne derece iş görür Meguiars uygulama pedi ile ?
El ile uygulamada SRP başarılı , dolgu özelliği sayesinde.
Meg ped ile de kullanılabilir ama daha sert bir pad ile daha iyi sonuç çıkıyor
Sağolun teşekkür ederim :)
O bahsettıklerınızın Turkcesını soylermısınız :) Ben pek anlamıorumda benımde basımda aynı dert var.
Birde Arabaya Pasta Cila YApıcam 1 yıldır Yapılmıyor. Meguarsın hangı pastayla cilasını onerırsınız Harbıden parlaklık ıstıyorum yanlız.
bide Çizik gidericiyi Pasta ciladan oncemı Yaptırmam lazım yoksa sonramı sonra yapılcaksa yapıldıktan sonra tkrr cıla atıyım mı?
Foam lance komprasorun ucuna tkilan ve ilacli bi kopuk puskurten bi alet. Ultimate quik detailer adi ustunde detaylandirici ve parlaklik verir. Her yikamadan sonra kullanabilirsiniz.Kil ise arabanin vernigine yapismis,boyasinda kalmis cikmayan kirleri temizlemeyi saglar.
Pastayi yada polish gibi asindiricilari ciladan once yapmalisiniz. polishden oncede boyanizin temizligi icin kil uygulamalisiniz. polish den sonra meg final 34 le yuzeyi temizleyip cilanizi atabilirsiniz.
Eger uygulama sadece bi kerelik yapilacaksa prof bi meg. yada baska bi yere goturun birakin onlar halllederler.
Polish için nasıl bi sünger kullanmalıyız bilen varmı=?
nereden temin edebiliriz.
ee yani :D :D
en güzel bilek power :D
alıcan menzerna 203s birde sert pad dayan ileri geri :D :D
dostlar bildiğiniz uygun fiyata amatör kullanıcılar için Polish makinesi var mı_?
100tl geçmicek
ben aldım powerline pek dayanıklı birşey degil pasta atarken kömürleri yandı malesef amatör işi işde :)
Bütçeyi 120 ye çıkar babalar gibi makine al..:icon_tup::icon_tup:
http://www.grossdepot.com/index.cfm?...&stock_id=1077
http://www.ensarshop.com/store/Produ...Instalments#pt