bildiğim kadarıyla swirlx gibi amatör ürünler elle uygulanabiliyor ancak m85 ve benzeri profesyonel ürünlerden elle verim alınamıyor.
Printable View
bildiğim kadarıyla swirlx gibi amatör ürünler elle uygulanabiliyor ancak m85 ve benzeri profesyonel ürünlerden elle verim alınamıyor.
Ama bu sferde elle uygulandginda asindiriciligini baya bi engellemis olmuyormuyuz?
85 i makinayla attinizmi peki sonuc nasil ?
pedi solediginiz iyi oldu bende cilayi elle atmayi dusunyodum finishing pedle makinayla atarim heralde en temizi :)
malesef makina ile denemedim,cilayı bence el ile atın bu meguiarsn mikrofiberb beya pedlerinden alın çok güzel bir sonuç veriyo sarı pedlerden pek memnun kalmadım ben,şimdi 66 alıcam denicem fiyatı pek birşey değil 38 lira gibi birşey birde şu jant parlatıcı vs için kutular var sırada :D
:D euhuhe internettenmi alicaksiniz burdanmi? 66nin sonuclarini merak ediorm biturlu inceliyemedim ne ise yaradigini cunk UQD cok cabuk biten ve cok kullanilan bsey.
Bde 34 var oda UQD gibi mi?
aynen şuan bende 43 kullanıyorum bitti yine alıcam açıkmı alıyosun nasıl alıyosun 34
34 u daha almadim ama bidonla alicam UQD bitince :) Acik olarak daha malzeme almadim daha dogrusu denk gelmedi :)
Swirlx sadece hareleri vs alır dimi
Swirl x cook ince cizikleri giderio hocam bi kac videoda izledim harelerde cok basarili degil/ Scratchx falan kullaniolardi hareler icin.
lastık parlatıcıısı ne onerıyrsunuz acaba
Megu. Endurance :) ii is goruyo ben kullandim cok uzun sure etkili ve guzel bi parlaklik verio.
kalıcımı pekı parlaklık
aynen meguiars lastik forever