pardonalpha tools vardı bauhaus'da 110 TL'ydi sanırım. dijital hız ayarı da vardı
bence makinadan cok ped çok önemli makinaların çoğu aynı bence..Tabikide çok çok iyileri vardır fakat ped nanaysa makina ne kdr iyi olursa olsun olmuyor.
glaze geldı m3 parlasın ııce.
beyler o 100tl lık makıneler bayılma ypıyor.
cuttıng sungerını donduremeyenler yada hızlı dondurupte boyaya zarar vermenızı saglayan makıneler var koctas bahaus vs yerlerde.
bence alıcaksanız 1 kere makıne alın ıyısını alın bayılmasın yarıda bırakmasın.
ondan snr guzelped secımı ıle ıs bıter.
aynı hatayı baska arkadaslarda yaptı.
kullanırken bı sacmalamaya basladı makıne hızlı donmeye basladı cat boyadan bı katman aldı.
aynı sevıyeye getırıyım dıeye baya bı ugrastım.bu arada maıkıne alphatools tu.
taş motoru almayın polısaj makınesı alın tas motorları 10 bın devır doner polısaj makınesıne 3000 devır yeter.onemlı olan dusuk devırdekı kuvvetıdır 600 yada 100 devırı sabıt donsun bayılmasn o makıne makınedır.
Allahtan ben sanslıyım, Alphatools'a devam, 4 uygulama yaptım 10 dk'da bir dk makineyi ve kendimi dinlendirerek yapıyorum, bir sıkıntı yasamadım. Tabi prof calısma icin Makita derim baska bir sey demem.
şimdi ben kırmızı vti ma hafta sonları yada 2 haftada bi cila atmak istioyorum . Bu einhell falan iş görürmü cilada yada elle yapmak dahamı iyi yani makina ile yaparsam cilayı kısa sürer 1 2 haftada bir yaparım diyorum. Ne tavsiye edersiniz. Blrde maklne ile cilayı sürmek için bi pad parlatmak için bl padmi kullanılır. Ve cila sürme kaç devlrde parlatma kaç devlrde yapılmalı.
1.6tdi.
Ecutech.
Cila için makine almanıza gerek yok , uygulama pedleri kullanarak elle atarsınız cilaları.Ciladan kastım glaze , wax vs.
Yaz geliyor ufak ufak bende başliyim
3 ay önce öylesine bi malzemeyle boya koruma yaptırmıştım.
Ardındanda hemen hemen her yıkamada nxt sürdüm. Şimdi daha iyi malzemelerle daha iyi bi boya koruma ve extra parlaklıklar yaratmak istiyorum.
Hareler ve ince orta arası çizikler var yakından. Ama uzaktan çok iyi. Hare giderici ve hafif bir aşındırıcı tavsiyesi bekliyorum.
Araç kırmızı 207. Ekstra tavsiyelerede açığımTavsiye ve fiyatları birlikte yazılırsa sevinirim.
Birde beyaz corvette c6 var onada yaptırıcaz.
Kaporta sac olmadığı için nasıl olucak ne malzemeler kullanılıcak?
Birde biz malzemeleri alıp yaptırıcaz. Mümkünse tavsiyeler galon halinde olmasın.
Bu arac icin kullanılması gereken malzemeler ve dikkat edilmesi gerekenler hakkındada bilgi verirseniz sevinirim..
Uzun yolsa yapışan sinekler için bi ilaç varmıdır önerdiginiz arkadaşlar?
Alp'ciğim, piyasada hemen hemen her markanın sinek böcek temizleyiciler var istediğini alabilirsin ama sinek böcek temizleyiciler genelde yıkama öncesi kullanılır ardındanda aracı suyla durulaman veya yıkaman gerekir. Birde ürünü kullandığın alanda cila mila kalmayabilir.
Dilersende bende şampuan olarakda kullanabileceğin bug-bugger & tar remover var, Aracı bu ürünle yıkayabiliyorsun ama geride cila mila kalmıyor bilgine.
Tamamdır Hakan abi yarın bi gidip bakıcam arabayı yıkatmadan önce kullanıyım cok fena şekilde böcek öldürmüşüm yolda![]()
Ya arabaya kil yapmıştım 2 3 ay önce. Şimdide baştan uygulama yapmak istiyorum. Sorularım ;
Sıra şöyle olucak.
Kil + 203s+ BH + NXT.
Şimdi.
Kil yapmama gerek varmı ? Birde kille 2 araba yapmıştım. Yeni kil almalımıyım ?
203 s i bordo pedle mi yapym yoksa yeni çıkan yünlü cutting pedlemi ?
BH yi meg sarı makina pediyle atıcam. Doğrumudur ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)