Bazı araçlarda bulunan siyah çıtaların simsiyah olması-gözükmesi için hangi ürünü kullanmak gerekir? Teşekkürler.
ben boyattım daha sonra mat siyah folyo kaplattım çok güzel oldu...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
meg. lastik parlatıcı sürüyorum 2 yıkama filan sürmüyorum sonratoz da daha az tutuyo
torpido parlatıcı filan da sürdüm ama onlar biraz toz tutuyor.. silikon da başarılı
![]()
YouTubeDR.ECU
http://www.hepsiburada.com/rex-u.v-k...ctid=otm095525
Bundan kullanıyorum , tavsiye ederim.
Meguiars Dressing ürünleri gayet başarılı, konsantre olan bu ürünler sulandırılarak fısfıs şişede uzun süre kullanıma yetiyor. Lastik ve dış plastiklerde gayet güzel.
AG Vinyl & Rubber Care üründen de çok memnunum, iç-dış siyah plasitkler, fitller, lastikler![]()
bende yunanistandan aldıgım bu iş için üretilmiş koyu kıvamlı bir malzeme var adını hatırlamıyorum şimdi onu kullanıorum harika düzeltme ve siyahlaştırma yapıyor. lastik silikonları geçici çözüm uzun süreli bi parlaklık sağlamıyor. meguiarsın veya sonaxın bu iş için ürünleri var onları kullanabilirsin..
Ben meguiars gold class trim detailer kullanıyorum. Bu ürünü bulamazsanız, SONAX Xtreme Plastic Gel exterior'da tavsiye ederim. (bauhaus'da satılıyor)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)