Benim ürünlerin büyük bir kısmı![]()
Bunlar haricinde bol miktarda Aquartz Nano Koruma Ürünleri,muhtelif killer, bol miktarda mikrofiber bez, yıkama eldivenleri, makine için padler, tablalar vs.. Birde Dewalt 849X , AEG , Max Extra, Einhell polisaj makineleri ve AEG EX125 Egzatrik zımpara makinesi; Lavor Plus 19 Yıkama makinesi ve Foam Lance![]()
Bu arada dükkanım yok yanlış anlaşılmasın![]()
Sağol kardeşim..
Şimdilik dükkan işini belirsiz bir süreliğine erteledim. Okulu bir an evvel bitirip ondan sonra yoluma bakacağım. Bu şekilde çok zor oluyor, hem okul hem iş.. Hobi olarak devam edeceğim yine..
Teşekkür ederim Gökhan.. Aslında burada olmayan yeni ürünler var ama bir araya getirip fotoğraf çekme şansım olmadı![]()
Carlack68'i sanırım 4 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Wax öncesi yüzey hazırlığı amaçlı kullanıyorum çoğunlukla ve özellikle farlarda. Çok iyi iş yapıyor. Burda bir boyacıda 1LT paketlerden görünce 3-4 kutu almıştım zamanında hala bitmedilerZaten biterseler bir daha TR'de bulmak zor. Ancak yurtdışından getirilebilir ki açıkcası tekrar almam sanırım
![]()
Arabanın bagajında taşıdığım malzemelerin birazı.
Çantalarda ve poşette şişelerde dolu, ıvır zıvır bir sürü malzemem vardıde hepsini seremedim bagaja yer yokBigün geniş geniş çıkarırım bütün malzemeleri.
Evdede yedek malzemelerim var. Bunlar sadece arabada fix taşıdığım ürünler![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Bagajı yakıştıramadım sana
Güzel bir çantayı hakediyorlar bence en azından düzen manyağı olduğum için ben paraya kıyıp Dodo nun bagaj çantasını aldım![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Budur
![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
ÇBS ile ilgili bir bilgim yok.
Şaşmazda bir boyacıdan iki yıl önce almıştım. 4x1LT şu an sanırım 1LT anca kalmıştır.
Bence çok başarılı bir sealent. Özellikle wax öncesi yüzey temizliği ve ilk kat koruma amaçlı kullanıyorum.
http://www.carlack.com.tr/carlack/
Ana malzemelerim bunlar yakında yanlarına muhakkak yeni ürünler gelicektir.Tabi ek olarak wash mitt, supreme shine, water magnet, bim mikrofiber,no name cam silme bezi, modifiyeli ilaçlama pompamız var![]()
![]()
Konu çok gerilerde kalmış bir güncel olsun..
3 seneden fazla sürede yavaş yavaş oluşturduğum çeyizim. Zaman içerisinde bu fotoğraflarda bulunmayan bez , QD , Şampuan vb ürünler giriş çıkış yapmışlardır.
Bitince yenisi almadığım oldu ,arkadaşıma hediye verdiğim oldu
Yıkama makinesi olarak Karcher K2.38 kullanıyorum.
Polisaj padleri , wax - temizlik vb uygulama pedleri , polisaj makinemiz ;
Killer , fırçalar , maskeleme bantı ;
Zımpara setleri ve zımapara takozu
Mikrofiber bezler , wash mitler , kurulama bezleri ( araçta da sanrım 4-5 adet var var)
Fısfıs şeklindeki İç ve dış temizlik ürünleri , Quick detailer , bazı sealantlar , lastik parlatma jeli ..
Polish ler , nano boya koruma ürünleri , doğal wax lar , glaze ler ;
![]()
Aerosoller , şampuanlar , boya temizleyici ürünler ;
Genel ve toplanmış hali ;
![]()
turuncu el pedleri çok hoşuma gitti özgür abi nereden aldın acaba![]()
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
2009 yılında detailing ile ilgili ilk siparişimi autogeek.net sitesinden vermiştim , o zamanın parası ile iyi kargo ücreti vermiştim.
Ve o zaman 12 li set halinde satılyordu bu pedler çok memnunum...
Wolfgang Foam Applicator Pad, wax pads, hand polishing pads
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)