yalnız bu videoda yıkamadan önce de kaymak gibi araba yıkamadan sonra da kaymak gibi![]()
yalnız bu videoda yıkamadan önce de kaymak gibi araba yıkamadan sonra da kaymak gibi![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
bnde bu kadar başarılı bır sampuan olamaz olsada cılaları kıme satıcaklar?? ama gayet basarılı su durmuo uzerınde ..
bu kadar etkili olması şaşırtıcı tolga nedir deneyiminiz mrk ettim.. ?
bi sipariş bende geçebilirim))
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
valla ben aracımı 2 3 haftada bir nxt ile cilalıyorum yıkama işinide 3 5 kuruşluk şampuanla yapıyorum, her yıkamadan sonra aracım böyle kaymak gibi cıkıyor...
yani diyeceğim o ki bu videodaki araçta zaten cila mevcut, cilalanmış aracın üstünden su her türlü kayıyor ve her yıkamadan sonra böyle cillop gibi duruyor
Amerikası 48oz 9-12usd, Türkiye satışı 45tl civarı ise +1 ben almak isyiorum Grup alımı filan açılsın.
Öncelikle şunu soliyeyım meguıars bu işi hakkıyla profosyenelce yapan 1-2 firmadan biri ve satış taktiği olsun diye ürün cıkartmıyorlar.Bu şampuanın içindeki cila oranı yuksek o yuzden yıkandıktan sonra araca cilalanmış görüntüsü veriyor.Siz zaten aracınızı periyodik olarak cilalıyor boya korumasını yaptırıyorsanız bu sampuan mevcut cilanızın ömrünü uzatır dayanımını arttırır hiçbir işlem yapılmamış aracı sadece parlatır.Bu şampuan tahmınımce piyasadaki en cilalı sampuan.Henuz denemedim fakat NXT sampuanla arasında dağlar kadar fark olacağını sanmam ama genede alıcam NXT jantlara bunu gövdeye kullanıcam![]()
pahalıysa hiç bir anlamı yok bence...
bazı ürünlerin sadece para tuzağı olduğunu düşünüyorum
Built to fall....
amerıkada varmıdır bu ya ısteyım 1 kac tane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)