kanka sadece sıcakta mı yapıor
Printable View
kanka sadece sıcakta mı yapıor
http://shop.wurth.com.tr/evapofresh-...?keyword=klima
yaz gelsin almak lazım :)
würth ün şu ana kadar memnun kalmadığım hiç bir ürünü olmadı
bu ürün "fresh" sadece limon ferahlığında koku verir. esas temizleyici ise "clean" olanı. makinesi olmadan bu ürünü kullanma ihtimaliniz yok tabiki :)
http://shop.wurth.com.tr/evapolean-k...?keyword=klima
"WÜRTH kalite demektir."
fare ölmüştür aracın bi yerinde..
hocam nasıl bi koku..lağım kokusu gibimi..senin akü patlak olmasın..gecenlerde benımde basıma geldi kim binse arabaya olm ossurdunmu diyorlardı yok olm ne ossurması diyordum arabanın içi bildiğin *** kokuyordu sonra kaputu bi açtım akü patlamış..sen yinede bi bak aküne...
kanka sadece sıcakta yapıyorsa resistanslara bişey yapışmış olabilir..bizimde arabada aynı sorun vardı 2 hafta gecmedi leş kokuyordu..bütün döşemeleri söktük yıkadık..koku hala devam etti en sonunda kalorifer içinden fındık faresi cıktı ölü bir vaziyette...sogukta hafiften geliyordu ama ısınınca koku coşuyordu
hehe bence söktür bi bakalım ne çıkacak içinden.:rolleyes:.fare olabilir benimde arka koltuğun altına pislemişdiler görünce şok olmuştum:eek:
kedi yada fare inşallah..tv gösteriyordu yılan girmiş..:D
pontiactada klima motorunun ordan fare çıkmıştı iğrenç haldeydi yazın gittik kokuyordu kıştan kalmış heralde arabayı sadece yazın kullanıyoruz normalde kapalı otoparkta kalıyorda
sonuç nedir çok merak ettim :D ne çıktı acaba :D
walla bendede bi ara klima çalışınca koku geliyodu yanık plastik gibi arabada komple film vardı camlarda arka rezistans açıldımı plastiği ısıtınca bi kotu koku geliyodu o da olabilir
merhaba arkadaşlar tekrar konu acmak istemedim
Aracım 93 eg kaloriferi actıgımda cok pis koku geliyordu .
Klimayı actıgımda ise pis kokudan eser yok sıcakta pis koku oluşuyodu.
Klimacıya gittigimde ilk önce klima gazını boşalttık sonra aküyü çıkardık klimanın torpido baglantılaını söktük(akünün arkasındaki 2 somun)
torpidoyu söktük , klima peteginin içinde bulunan siyah kutuyu söktük kutuyu actıgımızda içinde toz ,toprak ve yapraklar kilima petegini kapamıştı(polen filitresinin olmaması sonucu) temizledikten sonra petegi kokladıgımda o pis koku resmen petege sinmişti(ben fare leşi felan bekliyordum ama )adını tam hatırlayamadıgım bakteri temizleme spreyini petege sıktık sonra su ile yıkayıp bir tekrar daha yaptık sonra toplayıp gazıda bastık şimdi sıcakta mis gibi kokuyor ayrıca daha fazla üflüyor. işçilik 40 tl 25tl de bakteri temizleyici.Sonuc mükemmel tüm eg cilere tavsiye ederim ...
Benim merc 10.000km de ve dediğiniz gibi klimadada sıcakdada tuhaf bir koku geliyordu ama 2-3 dk sonra geciyordu koku.Sonra anladıkki arabaya koyduğum koku (glade) zamanla polen filtresine sinmiş ilk actığımda koku yapıyormuş söktük değiştirdik filtreyi (filtreye o kötü koku sinmişti kokladım) şimdi canavar koku moku kalmadı.