-
Arkadas solemis ayni sey bİzdede oluyor normal havalandirma acikken cam suyu sikinca cam temizleyicisinin hafif bi kokusu geliyordu ama normaldir herhalde dedik bisi yaptirmadik klimayi bi denedim koku yoktu bide trafikte durunca egzos kokusu geliyor uyuz oluyorum
-
aynı dert bendede vardı eski şahinimde kalarüferi her actıgımda cok kötü kokuyordu çözememiştim ve öylede satmıştım :)
-
hort :D bende bu sorun var. klima açık-kapalı, sıcak -soğuk farketmez töbebismillah bi koku var :D
servis havalandırma hattı temizliğine 175 istedi yokmu başka bir çözümü??
-
kardeşim senin tek çözumun bu eger bursada isen Kampus Car Care Beklerim üürünü dısardan alıp kendinde uygulayabilirsin .... ARAÇ İÇİ TAZELEME SPREYİ - Art.-Nr. 0893 764 65 - YouTube
-
Motorda yağ kaçağı vs. olunca ısınan blok üzerinde yağ yanıyor koku, is oluşturuyor kalöriferi açtığında bu kokuyu çekip içeriye verebiliyor.Sizinki de böyle bir durum olabilir.
-
bazen kötü marka debriyaj değişimide yapabiliyordu die hatırlıyorum ama..
-
yukarıda yazmıştım yine yazayım iki sene önce sıcak havalarda pis sidik gibi koku geliyordu berner in klima temizleyicisini aldım. önce polen filtresinden içeri sıktım. sonra içeriden ızgaralara sıktım. havalandırma çalışır durumda iken. bunu iki gün yaptım 2 senedir hiç bir koku kalmadı