varda sana uzak :)
Printable View
Yolum düşerse uğrarım bir gün:)
Nerdeydi sizin yer?
Konu turk insani olunca musterinin adini ezberleyip ismiyle hitap etmek kafi gelir.
abi yazılan yıkamacıların yerleri nerde okudum tüm yazıları cevabı bulamadın söyleyinde bizde yarın arabamızı yıkatıcağız 5 senedir daha kafama göre bir yer bulamadım istanbulda
Yaşar-Maslak sanayi içinde 1. kısım
HALUK- Çorlu olması lazım
16v-Esenyurtt
bu kış kar yağıyor arabayı zar zor yıkama garajına soktum
ıvır zıvır değişti
motor yıkandı tazyikli sıcak suyla , sağolsun iyilik olsun diye dur arabaya tutayım dedi sıcak suyu
kaportada sorun yokta karların içinde disklere sıcak su gelince dört disk torna ihitiyacı doğdu birden ertesi gün :)
buda tam tersi ...
gerçi iyilik için yaptığından şüphem yok ama bu kadarda iyi olmayalım lütfen :)
bende oto yıkama sektöründe faliyet gösteriyorum nitekim şöylede bir durum var müşteri uzun yoldan gelmiş diskler cayır cayır yanıyor 20dk zamanım var dışı acil yıkansın diyor müşteri araçlarını kendi aracım gibi görüp yıkadğım için min 30dk ya ihtiyacım olduğunu belirtmeme rağmen (diskler soğusun diye) vaktim yok diyor müşteri her zmaan haklıdır politikasını uygulamak zorundasınız ki bu piyasada tutunun mecburen yıkıyorsun sonra durum belli yamulma riski olan 4 disk içinize sinmeyen bir araç müşterinin her zaman benim dediğim olucak triplerimden biraz fedakarlık etmesi gerektiğini düşünüyorum sonuçta emek verilip alınmış 10 dk için kendi aracına zarar verdirtmesinin bir mantığı yok biraz uzun oldu ama düşüncelerimi aktarmak istedim
yaşar maslak sanayi 1.kısım.daha detaylı adres isim falan biliyorsanız pm atarmısınız ?
Cevap biraz geç oldu gerçi ama idare edin :icon_tup::)
1 kısım A blok no=137 ARD OTO KUAFÖR .
rampa aşagı inerken camiyi geçince soldan 3 sokak dan içeri girdiginizde 30 metre ileride solda .
Saygılar.
bende yeni yer açtım ama bir müşteri olarak zamanında beklediğim ve çoğunlukla bulamadığım şeyler yıkamacının malzemesi en önce kaliteli olmalı uyduruk malzeme belli zaman sonra boyayı öldürüyor maalesef o nedenle çok ucuza kaçılmamalı personeli devamlı olmalı temiz seri ve itinalı işlem yapmalı bekleme salonu çay kahvesi ikramı kesinlikle olmalı bunları geçtim en önemlisi çok kısa zamanda çok hızlı ve temiz araç çıkarmalı ***** müşterinin bazen zamanı olamıyor
güzel olmalı :D
yok ben o gruptan değilim :)
ben yıkamaya girdiğim zaman saatlerce vakit harcayabilirim
işim varsa yıkatmam zaten , mantıklısıda bu değilmidir...
10-15dakikada ne kadar özen bekleyebilirsiniz karşınızdakide etten kemikten allahın can verdiği bir kul...
çoğu zaman sünger - bez yıkamacıdan alıp bende girişirim
makineyi kapıp aracın etrafında dönerim
(çamurluk davlumbazındaki çamurlar en büyük zaafım )
istanbulda su yasağında benzin istasyonlarında bildiğimiz çeşmeler devam edene kadar özen bezene kendim yıkardım
ailemin işi araba zaten , o yüzden abest kaçmıyor
severek yapıyorum
araba yıkarken zevk alıyorum
o günde o olayı yapan tanıdığım garajcıydı
ısıtmalı makine deli gibi mazot harcıyor kıyak yapmak istedi ama
bana pahalıya patladı yapma etme diyene kadar :)