ruzgar Nickli Üyeden Alıntı
S.Özeren : koltukları hareket ettirmeden de tam temizlenmez diye düşünüyorum alt kısım :)
berkay_aydin: araba hakkında yorum yapmayan derken? tam anlamadım? övülmesi olayımı ? :D
Rec.O : ayrı fiyat olayı ve hatta ayrı muamele çok yanlış . ben kendi esnaf komşularıma sadece 10liraya yıkıyorum. ama normal de hep 15. pazarlık yapmıyorum. 10liraya yıkarmısın dendiğinde yapamam diyorum. ne fazla ne eksik. dediğim gibi yaptığım işçiliğim için tercih edilmek isterim , ucuz yıkadığım için değil acıkcası.
4 ay olmasına ragmen iyi gidiyor, hatalarımız yok mu elbette var ama işçilik konusunda çalışan elemanım 1 numaradır. yarışma olsa katılırız o derece :) benim üstüne düştüğüm konu daha kaliteli ürün kullanmak , temizlik anlamında en iyisini cıkarmak ve sadece bir yıkamacı olarak kalmamak. farklı uygulamalar da müsterilere sunabilmek. buharlı yıkama yı o yüzden aldım. kullanıyorum memnunum.
yeni yılda plasti dip olayını da denemek istiyorum ama cekincelerim var.
arkadaşlar boya koruma kullanıyorsunuz. sizi tatmin eden kısmı özellikle neresidir?
su tutmama özelliği geliyor gözle görebildiğim ama başka nasıl iyi bir boya koruma yapıldıgını gösterebiliriz?