User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Nano Teknolojisi ile oto temizleme

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kullandigimiz malzemeler kesinlikle aracin boyasina yada dosemelere zarar vermez. aracin boyasini koltuk dosemelerini en ust seviyede korumak ve ilk gunki temizligini korumak icin yapilir. Meguiars car detailing veya baska prof markalar ziebart,poorboys,menzerna vs. vs. boya bakim,onarim malzemeleridir. Ayrica bu malzemeler birbirleriyle etkilesime gecerek daha iyi performans sunarlar.
    Mapped by DR.ECU

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet belki dedikleriniz doğru olabilir ama sizin dediğiniz gibi uygulamalar aracın boyasına ve iç döşemlerine zarar vermekte bu ürünler organik olduğu için döşemlerinizin ve arabanın boyasına zarara vermemekte...
    bir çok araba aldım sattım sadece mequiars'ın ürünlerini kullandım hala eski araçlarımı görüyorum sağda solda hepside şıkır şıkır...bahsettiğim araçlarda en az 5 en çok 10 yaşında boyasız araçlardı.Nano'da çok iyi olabilir ama bence biraz abartılı bir yorum olmuş sizinkisi...Saygılar...(şu anda kullandıgım araçta 7 yaşında uygulamassızların yanında çok çok daha canlı durdugunu düşünüyorum.)

YEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben belli markaları kötülemedim yada aşlayacak birşey söylemedim, ben sadece görünce sitede paylaşmak istedim (hiç bir ticari çıkarım yok bundan emin olabilirsiniz) evet bazı arkadaşlar bunları bunları kullanırım daha iyi olur hata daha ucuza gelir bile dedi evet belkide öyle olabilir ama sonuç olarak ben arabayı gördüğümde yapılan işi beni baya etikiledi ve oto yıkmaya haflaık verdiğin parayı ay hesabına vurunca ciddi bir para ediyor ve bunun bir seferliğine kökten çözüm olması ve 6 ay boyunca size sadece su ile temizlik sağlaması bana mantıklı geldi ekonomik koşullardan baktığınızda sadece sizin cebinize ciddi bir artısı var. Evet Meguiars iyi ola bilir diğer markalarda herkez kendi aracı için bir sürü markalı ürünler kulanıyor ama sonuçta sadece suyla temizlikmi(köpklü yıkamada dahil) sadece parlak bir görünüm sağlamsında çok zara vermiyor olması ve sorun çıkarmaması beni ilgimi çekti saygılar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)