sonuçları bende bekliyorum ***** istanbulda arabası olupta aynı dertten yanmayan yoktur ya
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
şu çökük sihirbazı sitesine baktımda adamların işi resmen sanat gibi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bayramoglunda bi kaportaci var benim arabamdaki 48 tane gocugu boyamadan duzeltti araba orjinal kazasiz ve boyasizdi. gorusmek isteyen olursa telefonunu yazarim.tavsiye uzerine gitmistim memnun kaldim.
Ben Izmit'e gittim Cokuk Sihirbazi'na cokta memnun kaldim , Nural Oto 'da ayni sekilde cok basarilidir.
peki düzelttiyi gocuk basina nekadar aliyolar nurol oto ve izmitteki sihirbaz?
çökük sihirbazı,komple dolu hasarlı aracımızı eski haline getirdi.profesyonel çalışıyorlar,tavsiye ederim![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Memnun kalmana sevindim,herkeze tavsiye ettiğim tek yerdir çökük sihirbazı.Ben daha o kadar profosyonel işini ciddiye alarak calışan yer görmedim.Ahmet usta yağlı cekic o şu bu artık mazide kaldı boşuna gitmeyın oralara.Autoking falan hikaye.Başka bişey demeye gerek yok sanırm![]()
http://www.techturkey.com/forum/show...%F6%E7%FCkleri
Buraya da yazmıştım,tekrardan sağol baran![]()
Göçük sihirbazının adı Ahmet , 10 numara iş yapar sonuca inanamazsınız , fiyatı yüksek bulan arkadaşlar olabilir.. Ayhan adında bir arkadaş daha var 8 numara iş yapar fiyatı uygundur , her ikisinede çok sayıda araba yaptırdım en ufak sıkıntı yaşamadım..
Örn.. Aracın tamamında irili ufaklı 20-30 adet taş eziğini Ahmet 400tl gibi yapar , Ayhan 150tl ye yapar.. İzmit için durum bu...
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
4 5 tane ezik var küçük küçük taş eziği filan
gitsem izmite, aynı gün döner miyim? arabayı bırakmak lazım mı?
Aynı gün dönersin , 4-5 tane sen görüyorsan en az 10-15 tane bulurlar ve farklı açı ve ışıkla sanada gösterirler... Ben her seferinde yaşadım... Yaklaşık 4-5 saat sürer , gelmeden önce mutlaka randevu alman gerekli , adamlar tüm Türkiye yi dolaşıyor , gerek otomobil fabrikaları , gerek satış plazaları gerekse büyük galericilere gidip araba düzeltiyorlar.. Ayhan 2 gün önce döndü , Ahmet buralardamı bilmiyorum..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
beyler ben altunizade deki zadex otoyu (otopazarının önündeki ıışıkları geçer geçmez sağda) direk tavsiye ederim. Türkiye de bu adam kadar iyi göçük düzelten yoktur. orada bahattin usta vardır. gidip yaptıkları işlerin resimlerine de bakabilirsiniz. fiyatları da uygundur. autokinge boşuna para vermeyin. Benim adımı verirseniz ilgilenirler. Ümit dersiniz czt li
www.zadexotomotiv.com
Ankara'da önerilebilecek biryer varmıdır peki?
tamamdır anladım
ramazanda zor o iş o zaman yemek yemeden etmeden izmitte naapacam tam gün
ramazan sonrası arıym en iyisi
teşekkürler bilgilendirme için... herkesin ortak önerdği yer demek ki bildiği var herkesin
şimdi burası da yakın bir yer olarak çıkması kafa karıştırmış oldu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)