BMW F10 için mat beyaz ( sedefli beyaz da olur ) mat sarı ve parlement mavisi için fiyatlar nasıl ve temiz garantili işçilik yapan nereler var![]()
bizm burda birisi f30 a estoril kıvamında mavinin mat ını yaptırmış enfes duruyor onuda düşün derim
1881 - 193∞
2500 normal bi araç kaplama fiatı f10 kaplanır 500 dolara abd de kaplıyolarsa toplayıp yollayalım işçilige dayalı bişey ordada işçilik para
HobbyCar Colour Changing
Ben A.B.D yaşadım belli bir süre orada Honda civic ve Mustang kaplattık.
Birine 380 Dolar verdik öbürü 535 Dolardı.
İşçilik para evet ona lafım yok bisiklet tamircisi bile buranın 10 katını alıyor ama ürünler ucuz aynı ürünler Türkiye'de neden pahalı ?
Burada işçi 2000 TL almıyor herhalde hadi diyelim işçilik 500 TL olsun ürün 2000 TL mi ?
işçilik bin tl fln 3 gün üç sürer ortalama en ucuz folyo bin tl oda beyaz ve siyah düz renk
HobbyCar Colour Changing
abı bu kaput koruma fılmını nekadara yapıyorsunuz passat ıcın. seffaf olan sanırım. bırde bu sureklı gunes goruyor ılerde kaldırınca skıntı cıkarıyormu
ben bu kaplama fiyatlama işinin afedersniz bokunun cıktığına inanıyorum, sök tak kolay oluyo diyemi bu fiyatlar anlam veremedim kaç yere sordum araba boyama parasına folyo kaplıyorlarşaka gibi 3 -4 milyarlar havada uçuyor.
bugün tavan için bursa küçük sanayide bi kaç yer dolaştım megane coupe'nin tavanına 200-250 fiyat çekiyorlar anlamadım gitti
Linea 1.6Mjet
cast folyo 200 tl normal çin işi 100 tl folyo kaplatırsın sökerken boya gider sökülmez yazık
HobbyCar Colour Changing
Ankarada yasayan ve aracını kaplamak ısteyen arkadaslar ıletısıme gecsın kaliteli malzeme garantili işçilik ve uygun fiyatla yardımcı olurum
Arkadaşlar 6 ay kadar önce aldığım CR-V ön kaput için şeffaf folyo kaplama yaptırmak istiyorum (keşke aldığımda yaptırsaydım).. Aldığım Honda Mutluhan 500, Altunizade Ziebart 560TL verdi.. fiyat farkı neredeyse yok.. iki firma arasında önerisi olan var mı ? araç uzun yola gidecek böcek sinek izi kalmasın hemde uzun vadede korusun istiyorum.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)