User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
104 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 106 Gti Komple Boya

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alla alla neymıs o boyanın markası bn standox bayisiyim ama kımseye 2lıtre boya ıcın 600 tl demıorum o bıraz sallamıs...

dip not:
    servise sor ne marka boya kullanıcakmıs nerde yaptırıcakmıs ona gore gıt sen al gel boyanı sadece ıscılık fıyatı al bıde...madem 600 tl boya dıyo senden 700 ıscılık almaları gerekır eger akzo yada standox ise bn sana boyanı gonderırım guzel fıyattan hatta sende ordan sanayıden bulursun ....

plastık yerler ıcın ozel puturlu boya var bızım eskı merso komple boyaya gırdıgın de tamponların ust kısımları oyle boyanmıstı buda aklında olsun aracınada macun vs vurdurtma guzel ıscılık yapsınlar ....sonradan guneste macun catlar matlar hıc hos olmaz.
    tamam yarin gidip ustalarla bunlari konusayim, disaridan boya getirmeme ses etmezler degil mi? bir de sende boya ne kadar ona göre konusayim ustalarla, dedigin mantikli hem sen kazanirsin hem ben masraftan kısarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni resim ekledim bu arada, bana çarpan fiesta'da çizik dahi yok bi karınca büyüklüğünde mavi boya çıkmış sadece, benim kapı sacı direkt içeride ve böylece arabam artık "boyasız" değil

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun..Boya zamanı gelmiş..Güzel temızcene boyat boyamak temızlıktır bir yandan da..Çıta iptali sakın yapma
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serviste 1300 tl iyi fiyatmış valla. Yarın sokarım boyaya o fiyata burda servis boyasın.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serviste 1300 tl iyi fiyatmış valla. Yarın sokarım boyaya o fiyata burda servis boyasın.
    servis iyi mi boyuyor? o paraya güzel boyanıyorsa alırım ishal rengi hiç acımam basarım boyayı. 3000'lerden bahsediliyor diye uğraşmıyordum.
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    servis iyi mi boyuyor? o paraya güzel boyanıyorsa alırım ishal rengi hiç acımam basarım boyayı. 3000'lerden bahsediliyor diye uğraşmıyordum.
    renk değişikliğinde rakam senin dediğin gibi çıkıyor motor sökülecek vs. bu arkadaşın renk değişikliği yok o yüzden 1000-1500 arası boyanır araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o da doğru, bak yine canım sıkıldı şimdi
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İshal rengimi
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin işin zor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 tl ye renk değiştirme yaptırdım. Ama işçilikten hiç ama hiç memnun kalmadım. Serviste en azından gider adamın kafasına ekşirsin bu ne lan diye. Garantisi var bişiyi var. Gerçi serviste boyatıp memnun olmayan görmedim ama sonuçta boyacı kazma ise sonuç beğenilmeyebilir. Ama her türlü tekrar boyatılır.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    servis her zaman kalitedir.işçilikte hata olursa konuşabilirsin kaldıki sitedeki çogu renk degiştiren kişi serviste boyatıyor.nasıl sökülüp takılcagını parçaların bilirler uyduruk yapmazlar...ustalara bi baklava bi kola götür 10numara iş çıkar

ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba gaziantepdesin ben burada AkzoNobel'in toptan boya işini yapıyorum sana yardımcı olabılırım kendım boyamıyorum ama en azından pıyasada muhakkak yardımım dokunur. yanlış anlaşılmasın benden alınması ıcın soylemıyorum kesınlıkle ama boyada kesınlıkle AkzoNobel'den başka tercıg olmamalı ki nitekim dünya capında en buyuk fırma ve en kalıtelı urunler AkzoNobel'den cıkıyor ve hepsıde kanıtlı farklı fırmalar AkzoNobel'ın yaptıgı cıronun yarısını ancak yapabılıyor yanı kalıte ıstıyorsanız herhangibi biryerden AkzoNobel ürün alarak aracınıza en guzel gorunumu ve saglamlıgı saglayabılırsınız ama tabı bunu uygulayan da cok onemlı yanı en ıyı urunu kotu bı ustaya versenız urunude rezıl eder aracı da ıyı dusunup karar vermenız lazım elımden gelen bırşey olursa mutlaka yardımcı olurum seve seve
    ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM

YUNUS EMRE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkür ederim, sizden boya alıp peugeot'ta boyatmam bir sorun yaratır mı? yani boyayı dışarıdan getiremezsiniz derler mi? veya gıcık olup kötü işçilik çıkartırlar mı ***** 1.300'e pazarlik yapana kadar canım çıktı adamları tövbe ettirdim şimdi bir de boyayı dışarıdan getireyim dersem ne derler bilmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    servis her zaman kalitedir.işçilikte hata olursa konuşabilirsin kaldıki sitedeki çogu renk degiştiren kişi serviste boyatıyor.nasıl sökülüp takılcagını parçaların bilirler uyduruk yapmazlar...ustalara bi baklava bi kola götür 10numara iş çıkar
    Ben de onu düşünüyorum da baklavaya tav olurlar mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drn106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim, sizden boya alıp peugeot'ta boyatmam bir sorun yaratır mı? yani boyayı dışarıdan getiremezsiniz derler mi? veya gıcık olup kötü işçilik çıkartırlar mı ***** 1.300'e pazarlik yapana kadar canım çıktı adamları tövbe ettirdim şimdi bir de boyayı dışarıdan getireyim dersem ne derler bilmiyorum
    Servis kendi boyasını kullanmazsa sorumluluk kabul etmez hatalarda felan. Hatta direk kabul etmeyebilirler.
    Schumi.Projects

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ergin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba gaziantepdesin ben burada AkzoNobel'in toptan boya işini yapıyorum sana yardımcı olabılırım kendım boyamıyorum ama en azından pıyasada muhakkak yardımım dokunur. yanlış anlaşılmasın benden alınması ıcın soylemıyorum kesınlıkle ama boyada kesınlıkle AkzoNobel'den başka tercıg olmamalı ki nitekim dünya capında en buyuk fırma ve en kalıtelı urunler AkzoNobel'den cıkıyor ve hepsıde kanıtlı farklı fırmalar AkzoNobel'ın yaptıgı cıronun yarısını ancak yapabılıyor yanı kalıte ıstıyorsanız herhangibi biryerden AkzoNobel ürün alarak aracınıza en guzel gorunumu ve saglamlıgı saglayabılırsınız ama tabı bunu uygulayan da cok onemlı yanı en ıyı urunu kotu bı ustaya versenız urunude rezıl eder aracı da ıyı dusunup karar vermenız lazım elımden gelen bırşey olursa mutlaka yardımcı olurum seve seve
    +10.000 Gaziantepde Ergin arkadaşımız AkzoNobel bayii onunla bir görüş derim boyayı al yada alma o sana yardımcı olacaktır bugüne kadar biz birçok araç boyattık hiç sorun çıkmadı Akzo ürünlerinde. Benim bildiğim yapmak zorundalar bir ara bende kendi boyamı getirsem dedim Fiat servisine bende komple boyatacaktım olur ona göre tekrar fiyat çıkarırız isterseniz dediler.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel

bir sorum var, aracımın çıtaları gövde rengine boyanmış eski sahibi tarafından. orjinaldeki gibi siyah hale getirmek için ne yapmam gerekiyor ? üzerindeki boyayı tiner vs ile alsak eskisi gibi olur mu ?
    tınerle sılersenız olmaz cunku ustune boya atmadan once cıtalar zımparalanmıştır yanı rengı solmuş bı vazıyettedır bunun cozumude her aracta yazılan boya kodunun ıcınde sadece aracın dış kaporta boyası degıl onun ıc gogus ve plastık aksamının boya kodu da olur. bu arada daha basıte kacmak ıstersen plastıklerın ustundekı yarı mat halınde boyada boya satıcılarının buyuk bı kısmında mevcuttur.

YUNUS EMRE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyayı dışarıdan getırmek buyuk bı ıhtımalle olmaz cunku servıslerın anlaşmalı oldukları fırmalar vardır bunların dışına cıktıklarında sozleşme ıhmalı olur bu da kabul edılebılecek bı durum degıl ama belkı tölerans gosterebılırler o servısın ıyı nıyetıne kalmış bırşey.

YUNUS EMRE

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 kullanıcıları vtec hondacılardan beter oldular, nedir bu orjinallik takıntısı sen arabanı bildikden ve ilerde satıcağın zaman işi bilmeyene satması zor ise fotolarını çek sıkıntı olmaz, işi bilende zaten anlattığında anlıyacaktır.. Bence boyat electro blue yap hatta boya kalitesinden ziyade iş ustada biticek sen istediğin kadar kaliteli marka al usta, usta olmadıkdan sonra fark eden birşey olmaz, Allah kolaylık versin, kaporta-boya işleri çok zor arabanın heryeri sökülmüş görmek insanı herşeyden soğutuyor..Şimdiden hayırlı olsun..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)