Yeni resim ekledim bu arada, bana çarpan fiesta'da çizik dahi yokbi karınca büyüklüğünde mavi boya çıkmış sadece, benim kapı sacı direkt içeride
ve böylece arabam artık "boyasız" değil
![]()
Geçmiş olsun..Boya zamanı gelmiş..Güzel temızcene boyat boyamak temızlıktır bir yandan da..Çıta iptali sakın yapma
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Serviste 1300 tl iyi fiyatmış valla. Yarın sokarım boyaya o fiyata burda servis boyasın.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
o da doğru, bak yine canım sıkıldı şimdi
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
2000 tl ye renk değiştirme yaptırdım. Ama işçilikten hiç ama hiç memnun kalmadım. Serviste en azından gider adamın kafasına ekşirsin bu ne lan diye. Garantisi var bişiyi var. Gerçi serviste boyatıp memnun olmayan görmedim ama sonuçta boyacı kazma ise sonuç beğenilmeyebilir. Ama her türlü tekrar boyatılır.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
servis her zaman kalitedir.işçilikte hata olursa konuşabilirsin kaldıki sitedeki çogu renk degiştiren kişi serviste boyatıyor.nasıl sökülüp takılcagını parçaların bilirler uyduruk yapmazlar...ustalara bi baklava bi kola götür 10numara iş çıkar![]()
merhaba gaziantepdesin ben burada AkzoNobel'in toptan boya işini yapıyorum sana yardımcı olabılırım kendım boyamıyorum ama en azından pıyasada muhakkak yardımım dokunur. yanlış anlaşılmasın benden alınması ıcın soylemıyorum kesınlıkle ama boyada kesınlıkle AkzoNobel'den başka tercıg olmamalı ki nitekim dünya capında en buyuk fırma ve en kalıtelı urunler AkzoNobel'den cıkıyor ve hepsıde kanıtlı farklı fırmalar AkzoNobel'ın yaptıgı cıronun yarısını ancak yapabılıyor yanı kalıte ıstıyorsanız herhangibi biryerden AkzoNobel ürün alarak aracınıza en guzel gorunumu ve saglamlıgı saglayabılırsınız ama tabı bunu uygulayan da cok onemlı yanı en ıyı urunu kotu bı ustaya versenız urunude rezıl eder aracı da ıyı dusunup karar vermenız lazım elımden gelen bırşey olursa mutlaka yardımcı olurum seve seve
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
çok teşekkür ederim, sizden boya alıp peugeot'ta boyatmam bir sorun yaratır mı? yani boyayı dışarıdan getiremezsiniz derler mi? veya gıcık olup kötü işçilik çıkartırlar mı***** 1.300'e pazarlik yapana kadar canım çıktı adamları tövbe ettirdim şimdi bir de boyayı dışarıdan getireyim dersem ne derler bilmiyorum
![]()
Schumi.Projects
+10.000 Gaziantepde Ergin arkadaşımız AkzoNobel bayii onunla bir görüş derim boyayı al yada alma o sana yardımcı olacaktır bugüne kadar biz birçok araç boyattık hiç sorun çıkmadı Akzo ürünlerinde. Benim bildiğim yapmak zorundalar bir ara bende kendi boyamı getirsem dedim Fiat servisine bende komple boyatacaktım olur ona göre tekrar fiyat çıkarırız isterseniz dediler.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
tınerle sılersenız olmaz cunku ustune boya atmadan once cıtalar zımparalanmıştır yanı rengı solmuş bı vazıyettedır bunun cozumude her aracta yazılan boya kodunun ıcınde sadece aracın dış kaporta boyası degıl onun ıc gogus ve plastık aksamının boya kodu da olur. bu arada daha basıte kacmak ıstersen plastıklerın ustundekı yarı mat halınde boyada boya satıcılarının buyuk bı kısmında mevcuttur.
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
106 kullanıcıları vtec hondacılardan beter oldular, nedir bu orjinallik takıntısısen arabanı bildikden ve ilerde satıcağın zaman işi bilmeyene satması zor ise fotolarını çek sıkıntı olmaz, işi bilende zaten anlattığında anlıyacaktır.. Bence boyat electro blue yap hatta
boya kalitesinden ziyade iş ustada biticek sen istediğin kadar kaliteli marka al usta, usta olmadıkdan sonra fark eden birşey olmaz, Allah kolaylık versin, kaporta-boya işleri çok zor arabanın heryeri sökülmüş görmek insanı herşeyden soğutuyor..Şimdiden hayırlı olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)