User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
104 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 106 Gti Komple Boya

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erkanayasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işe garanti veriyolarsa iyi çünkü ilk olarak kilit kenarların kapı kulp ve kapı citalarının kenarların verniğin soyulmaya başlıycak. tekrar boyarlar inşallah. her parça tek biçimde boyanır. iki parça üstü üste takılı vaziyette boyanırsa ilerde birleşim yerinden illaki vernik ve sonra boya catlamaya başlar. hayırlı olsun inşallah sıkıntı cıkmaz...
    dediğiniz gibiyse gerçekten canım sıkıldı, yarin sabah teslim alacaktım aracı, ozaman tekrar boyatayım çıtalarla dodikleri söktürüp ? garanti veriyorum diyor peugeot servisi ustası ama garanti verse bile içime sinmez neticede garanti vermiş diye verniğin çatlaması kabul edilebilir bir şey değil... ne dersiniz tekrar boyatayım mı?

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imkan varsa boyat bence
    PROJECT 01

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking Fotoların çözünürlüğü biraz kazık olmus yükledikden sonra fark ettim kusura bakmayın

boyatıcaklar için resimler yol gösterir umarım, ama korkarak yaparsanız işin içinden çıkamazsınız elinizden geliyorsa kendiniz sökün takın herşeyi o zaman daha güzel oluyor ama iyi sabır gerekiyor, ha diyince olmuyor herşey ama güzel oluyor sonunda..
    aklınıza takılan olursa sorun cevaplıyım, ben yeni çıktım bu olaylardan Allah düşmanımı düşürmesin kaporta boya işlerine

Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dodikler çıtalar üstünde boyanmaz diren..Sökerek boyanması gerekit.Yoksa dodikler kaportayla birleşebilir bu işlemden sonra ve alttan eskı boya çıkabilir..Bu sökme işlemleri işçiliğe girdiği için sana uygun fiyata boyuyorlar bence..Söktürerek boyatman tavisye olunur..
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boyatıcaklar için resimler yol gösterir umarım, ama korkarak yaparsanız işin içinden çıkamazsınız elinizden geliyorsa kendiniz sökün takın herşeyi o zaman daha güzel oluyor ama iyi sabır gerekiyor, ha diyince olmuyor herşey ama güzel oluyor sonunda..
    aklınıza takılan olursa sorun cevaplıyım, ben yeni çıktım bu olaylardan Allah düşmanımı düşürmesin kaporta boya işlerine
    Göki bu işin maliyeti ne kadar oldu? Aynısının beyazını yapacağım ömrüm yeterse.
    If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göki bu işin maliyeti ne kadar oldu? Aynısının beyazını yapacağım ömrüm yeterse.
    saçın varmı

boya olayından çok ben detaya çok girdim ve oralarda çok yoruldum maddi mavevi..

ben arabada değiştirmedik civata bırakmadım, arabadan sökülen bütün civataların gidip aynılarını aldım onları polisaja verdim parlattırdım vs vs.. cam fitiliydi döşemelerin kopçalarına kadar yeniledim bunların maliyeti az gibi gözüksede iyi paralar tutuyor paradan çok zaman ve ugraş gerekiyor.. ben maliyet hesaplamayı bırakalı çok oldu oralara hiç girme ama şimdi yeniden aynısını yapsam %40 daha az maliyetli yaparım orası kesin, boş yere çok harcama yaptım deneme yanılma vs vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de benzer kafadayım ama biraz daha ekonomiğe kaçabilirim detay konusunda. araba da zaten ufak sökmesini takmasını kendim yaparım, motor vs hariç tabi. en iyi ihtimalle rahat bir 4 bin lira gömmüşsün gibi duruyor buradan bakınca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de benzer kafadayım ama biraz daha ekonomiğe kaçabilirim detay konusunda. araba da zaten ufak sökmesini takmasını kendim yaparım, motor vs hariç tabi. en iyi ihtimalle rahat bir 4 bin lira gömmüşsün gibi duruyor buradan bakınca
    sadece kaporta boyaya hemen hemen o kadar gitti, ama bazı şeyleri begenmedim yap boz ile o kadar tuttu. ama 3 lirayı net gözden çıkarıcaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clioda abidik gubidik şeylere harcadığım binliklerin yanında bu çapta bir işe 3bin bedava gibi geliyor artık

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama şimdi yeniden aynısını yapsam %40 daha az maliyetli yaparım orası kesin, boş yere çok harcama yaptım deneme yanılma vs vs
    Ne yapılması gerektiğini ayrıntılı yazacaksın fiyatları ile
    Yapacak olanlarda sayende bundan faydalanmış olacak
    Tabi o kadar şeyi yazmaya ömrün yeterse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dodikler çıtalar üstünde boyanmaz diren..Sökerek boyanması gerekit.Yoksa dodikler kaportayla birleşebilir bu işlemden sonra ve alttan eskı boya çıkabilir..Bu sökme işlemleri işçiliğe girdiği için sana uygun fiyata boyuyorlar bence..Söktürerek boyatman tavisye olunur..
    yarin sabah servise gideceğim söktürüp boyatacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı azrail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yapılması gerektiğini ayrıntılı yazacaksın fiyatları ile
    Yapacak olanlarda sayende bundan faydalanmış olacak
    Tabi o kadar şeyi yazmaya ömrün yeterse
    güzel abicim yaz yaz bitmez be ayrıntıları ve fiyatları, ve yazmaya kalksam hem uzun sürer ve atladıgım şeyler olur

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar boyatma kararınıza sevindim.Siz üzülsenizde bu karara emin olun ilersi için daha sağlıklı.Çünkü 106 da dodikler bir şekilde (ki sizdeki dodiklerin içten tutuğu yerler yokmuş) sorun çıkaracaktı.Böyle olması daha iyi.Bizde silikonlayın demiyoruz ama en azından arka bağlantılarını bulun bir yerden onlarla tutturun olması gerektiği gibi.

Bu arada Göki paylaşım için tşk.ler
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drn106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sagolasin

icime kurt düsürdünüz ben de hemen servisi aradim boya ustasi bana böyle bişeyin olmasının mümkün olmadıgını zaten öyle bi ihtimal olsa kendisi böyle bir şey yapmayacağını ve bana 5 yıl garanti verdiğini söyledi için rahat olsun dedi... dodik ve çıtaların tırnakları kırık, asıl silikonlarsak ileride sorun yaratır silikon şişebilir dedi.
    arkdaşların cıtaları ve camı cıkarın demesının sebebı tamamen dogru o sana dıyen boyacı ustasını gormek ıstıyorum nasıl garantı verıyormuş kı zıyaretıne de gıdecegım boş bır vaktımde kesınlıkle yenı bır yontemmı bulmuş yeni bir buluş var sanırım. cıtaların falan cıkmasının sebebı boya yapılmadan once arabanın butun yuzeyıne zımpara degmesıdır zımparanın degmedıgı yerler ılerıde boya soyulması olarak elektırık su olarak gerı doner sıze mutlaka emın olun. ha ustamız dıyorsa kardeşim benım elım 0.5 kalem ucundan bıle ınce cıta aralarına kadar benım elım gırer zımpara yaparım o zmn ınanırım soyulmayacagına. aracı zımparalamanın sebebı boyanın yuzeyde tutunacak kanallar acmasıdır bunlarda bı nevi kılcal cızıkler gıbı dusunun bunlar olmazsa ılerı de boya muhakkak soyulmaya başlayacaktır ha soyulma belkı bu gun belkı 1 sene sonra ama mutlaka soyulacaktır. bence sıkıştır ustanı işine karışmak ıstemem ama arabın ıyı cıkması hepımızı sevındırır.
    ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM

YUNUS EMRE

sercio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı Olsun İnş Dilediğin Gibi Bişey Olur aynı renk gti bndede var şuan ancak gözüme takıldı çıtaları filan sökmeden üzerinde boyuyor bilmiyorum ama sökülmesi gerekirdi die düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilemicem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çıtalar sökülüp yeniden boyandı fotolar yakında

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu şimdi bastan sona okudum.bence sen en iyisini yaptırmıssın söktürmekle sonucta binicisin ve arkadaşların dediği gibi en kısa zamanda vernıkler catlamaya baslayacaktı..zaten servisin böyle bişey yapması akıl almaz bişey o kadar para verecem benım cıtamı kapı kilitimi ıvırımı zıvırımı sökmeyecek hee,o sıkar biraz yıkarım o servisi valla..10 lira verip araba yıkatıyoruz nokta camur kaldığı zaman yıkamacı arkadaşın basının etini yiyorum(allah razı olsun yıkamacımdan) ki bide araba boyatıyorsun yanii..valla en güzelini temizini yaptırdın kardeşim..hayırlı uğurlu olsun bundan sonra dikkat et mümkün oldugu kadar met.kobalt mavı en zor renklerdendir eski aracım aynı renktı 3 sene kullandım tecrübe ettim sonradan parça boyandıgı zaman tutmuyor tonu içindeki sedeften dolayı..

ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç ne durumda umarım istedigin gıbı olmuştur yenı resımlerı beklıyorum.
    ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM

YUNUS EMRE

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde merak etiğim tavan boyanırken sunroof sökülmedimi komple?benim tavanda güneş yanığı var boyacı sunroofun sökülmesi lazım dedi boyamak için komple.vernik atar dedi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)