yarin benzinle deneyelim bakalim.. Maxxcar'a gidecegim orada da bi hilesini hurdasini biliyorlardir belki..
cok tesekkur ederim cevaplar icin, temizleyebilirsem seritsiz gezecegim bir sure..
yarin benzinle deneyelim bakalim.. Maxxcar'a gidecegim orada da bi hilesini hurdasini biliyorlardir belki..
cok tesekkur ederim cevaplar icin, temizleyebilirsem seritsiz gezecegim bir sure..
Zift katran temizleyici söker diyorum, önce onu dene.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
gaz yağı + üstüpü ile bastırarak sil çıkar. AMA SONRA ARACI GUNESE CIKARMA YIKA ICENE BOYANIN RENGINI ALMASIN![]()
temizlik tineri diye geçiyo boyaya zarar vermiyo hatta plastik aksamlara bile yapışmış etiketlerin kalıntılarını temizlersin bende civic varken komle şerit çelilydi araçta benzin gaz hepsini denedim m6000 kadar çabuk çıkarmıyo hatta gögüslüktede eviket vardı onun kalıntılarınıda bu tinerle temizlemiştim
benzin + ustupu ile cikarttim bugun, kaputtakileri tam cikartamadim sadece, sicaktan kalipla$mi$ iyice, mecburen $eritleri beklemeden tekrar yaptiracagim
onun di$inda bagaj, tampon vs. hic leke kalmadi
cok te$ekkurler yardimlar icin, bu konuda takilan arkada$lar icin de faydali olacaktir
benzin araç rengini soldurur....
gazyagı alıcaksın pamukla siliceksin max30sn sona izlerim yok oldugunu görüceksin![]()
zaten sticker orayı soldurmuyormu, çıkmayan yeri biraz fazlalaştırıver tarık biraz da fazla bekle ama sıcakta vıcık vıcık olduğundandır o
Maxxcar'a biraktim orada tiner+ustupuyle cikarttilar sanirim sonra kaputa tekrardan serit yaptilar.. bagajdaki stikirdan kalan yerlere de Meguiars pasta gectiler, cok guzel oldu
Pejo'da katlanilacak $eyler degildi de araba Mini olunca sorunlara daha farkli yaklasiyoruz tabi..![]()
benim de arka camda sticker degistirmek icin soktugumde camda ciddi bir iz birakti. Arkadasimin tavsiyesi uzerine lekenin oldugu yere sicak su dokup zeytingyagi ile ovalayarak ugrastim tekrar sicak su dokup tekrar yag ile ovalayarak 15 dk ugrasip cikarmistim. Tek sikinti, bu islemden sonra arabayi yikamadigim icin o zeytinyaglari akip her tarafa dagildi ve kuruduktan sonra donup kaldi. Arabayi arkada tarafi komple leke oldu. Kalin pasta ile polisaj makinasi ile cikti anca![]()
![]()
m600 ün bezle bir kerede bastırmadan ovalamadan sticker yapışkan lekesini çıkarttığını gördüm. kesin çözüm
Benim araçta bagaj kapağındaki yazılar eskimişti, söktüm. Altındaki siyah çift taraflı bant benzeri şey kaldı. Pasta ile yoğun bir şekilde uğraştım ama boya zayıflamış ve boyayı aldım biraz sol taraftan, sağ tarafı olduğu gibi bıraktım. Boyaya zarar vermeden ne ile çıkarabilirim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)