bende bişey sorcam bnm arkadas saolsun arabayı pasta yaparken ön camıda pasta yapmış yagmur yagınca camı silsemde önümü hiç göremiorum çok feci durumda yani neyle temizlemem gerekiyor ön camı ?
cam pastası dıye bır sey duymustum bulabılırsenız cızıkler ıcın etkılı olur
Bugün droglasla görüştüm, Orjinal cam işini Hasarsızlığınız bozulmadan unutun dedi. Ya benim senede 2 cam hakkım var , birleştirip alamicam mı orjin bi Ön cam.
Fusion35 ------> OnurD.
malesef benim de bildiğim yani bütün camcıların dediği o orjinal cam değişme olayı eskidendi artık hiçbir şekilde hasarsızlığı bozmadan değişme yok. sanırım kaskolar da arasında anlaşmış hepsi böyle dedi cunku.
e haklılar bizim arabaların gm camını degiştirmek icin almanyadan cam getirtmiştim. ve kuruş ödememiştim. illa ki acıtır![]()
abi pastalar ıse yararda cızık derın degılse yarayablır derınse camı degıstrmekten baska care yok yada ldugumu gıbı kullancan oda ne kadar ıcını rahat ettırır dusunudurucu
kaskonuzla aranız ıyıyse eger orjınal cam alabılırsınız .
en basit ornek .
sımdı herhangı bı kaskoda calısıyorsunuz vede aracınızın camı degısıcek sız yan sanayı taktırımısınız
bu arada civicin ön cam degişti 550 tl idi yansanayi 250 ye kadar cıkıodu snr fabrıka zam yaptı bız degıstırene kadar 1100tl oldu ama yınede orjınalle degıstırdım.
bu arada orjınal ıle yan sanayı cam arasındakı fark bırı hızı bellı edıyor bırı bellı olmayan..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)