yanlız arkadaşlar bu fiyatlara stok dayanmaz ellerinizi cabuk tutun derim ben fiyatlar belirlensin hemen ne almak istiyorsanız alın sahsen ben saglam bır stok doldurucam ....bundan kim faydalanır bilmem ...
yanlız arkadaşlar bu fiyatlara stok dayanmaz ellerinizi cabuk tutun derim ben fiyatlar belirlensin hemen ne almak istiyorsanız alın sahsen ben saglam bır stok doldurucam ....bundan kim faydalanır bilmem ...
hadi bakalım insinde alalım şu ürünlerden
kotu olmus ozgur yavuz abıyede soledım o kadar bakın duzgun mu dıe dedım ama
nese bn dukkanla bı konusıyımde eger o bozuk nxt sızde duruosa onu ben alırım sızden eger ıade yapabılıosak ole bı tane ıade yapmıstım cunku.
bu arada stoklar amerıkadan 5-6 aylık olarak gelıyor ee kısa surede bayılere dagılıyor gerısı 4-5 ay sonra gelıyor dolayısıyla sımdı sampuan bu fıyattan satılırsa 10 gunde tukenır 11ıncı gun urun ıstersneız bulamazsınız dıe dusunuorum bnde bu ıse saglam bı stok ayırıcam o yuzden .
bazısı vardır su gibi çalkalanır onu iice çalkalamak lazım eger biraz katılaşırsa sıkıntı yoktur.eger cok cıvıksa bozulluyodur demektir.ben 1 senedir kullanıyorum daha bozulmadı.cok sıcakta muhafaza etmeyın bagajda taşımayın ozellıkle yazın.
kullanmadan once bol bol çalkalayın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)