meguıarslara gıttıgımızde bu urunlerı bu fıyata mı verırler yoksa sadece ınternettten mı almak lazım
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
facebook da meguiars's izmir sayfasında indirimli fiyatları yazmışlar Honda çamıranda gaziemirdeki![]()
bundan sonra indirimli fiyatlar hep boyle gidicekmiş![]()
Dun yani pazartesi itibariyle dukkandan alimlarda da indirimli fiyatlar gecerli..Uskudar Meguiarsla konusmustum haftasonu, Pazartesi gunu gelecek fiyat listesini bekliyoruz diyordu.. liste geldi, satislar da o listeye gore devam ediyor
resmi sitesinden daha uyguna alabilecegimiz toptancı varmı yanivarsa iletisim bilgisi alalım ona ulasalım
![]()
bıze daha lıste gelmedı.bakalım n kadar ındırım yapabılıcez uzerınden.
edit...
üstteki arkadaş ..perşembeden sonra bi msj at bana.
edit2: fena rakamlar gelicek yakındır.
bekliyoruzz araba şampuanı bitti sarı şampuandan alalımda bi bakalım nasılmış![]()
merkezlerdeki uygulama fiyatlarıda düşücekmi peki ürün fiyatlarına oranla yoksa sadece ürün fiyatlarımı düşüyor bende boya korumaya götürcem aracı 5.5 senenin çizikleri mevcut kaportada
Rıdvan sampuan ihtiyacım var almıyorum seni bekliyorum sen kazan diye kardeşim
Bende bekleyenler arasındayım.Bu arada meguiars dispenser elime ulaştı teşekkür ederim![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bekleyen arkadaşları biraz daha bekleticem liste geldi bide olur rakamları kesinleştirdikmi oda bügün olması muhtemel siparişleri geçip herkesi faydalandırıcaz inşallah.
gkd keşke bi pm atsaydın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)