Birazdan resimleri çeker koyarım gerçekten, her kuruşuna helal olsun dedirtiyor![]()
işçilik dediğiniz gibi güzel ise,direksiyon için düşünürüm güzel bi yer arıyordum böyle
onur ankarada yaptıracaksan ve sadece koltuk ve kapı içi ortalarını yaptıracaksan ertex in de işçiliği iyidir.Şaşmazdaydı eski yeri , son gittiğimde şaşmazın dışında ist. yolunun karşı cephesine taşınmışlardı.Bi git işçilikle ilgili yerinde bilgi ve fiyat al derim.
ben ertex e gittim geçen hafta tavanı döşetmeye araba yapmıyoruz dedi..sonra arkadaş tavsiyesiyle cici oto döşemeye gittim şaşmazda..işçilikleri çok güzel görünüyo..kaliteli işler yapıyoalr gibi..ben oraya kaplatıcam tavanı alcantra...
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Düşündüğüm yerse bende önce cici otoya , ordan da ertex e gitmiştim mercedes le.Bizim döşemeye gelene kadar bayaa bi torpido , vites konsolu , ahşap vss işçiliğimiz de vardı.Ertex e gittim bi bayan karşıladı bizi , ticari - minivan vip işi yaptıklarını , ama araçlarada sadece koltuk yapılacaksa yaptıklarını söyleyip malzeme ve malzemeye göre bikaç fiyat vermişlerdi.(suni deri , deri , başka bi deri vss vss) Ama o sıralar mercedes için heryerden herşey için bisürü fiyat aldığımız bi dönem olduğu için çorbaydı kafam.Hiç hatırlamıyorum makulmuydu değilmiydi diye.
ben tavan için alcantra döşemeye 250tl fiyat aldım mishal..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
[QUOTE=Ahmet Saraçoğlu;2001816] QUOTE]
bana bak bu altınuç ile görüşelim tavan taban kapılar koltuklar ön konsol komple kaça çıkar arac w126 var ama w116 yok muhtemel aynı fiyatlara yakın olur
Mercedes Benz S Sınıfı W126-W140 (1979-1998) Alman Suni Deri Döşeme 900 TL
gibi bi fiyat var.. 1500e kadar razıyım ben bu işi çözelim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)