User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Rotary mi Dual action mı?

dhamamcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar teşekkürler Sealent ların daha dayanıklı olduğu kanısına Collinite 915-476s karşılaştırmasından vardım. Aynı firmanın 2 ürünü. Sealent olan 476s 6 aya kadar rahat bir şekilde koruma sağlıyor. Ancak carnauba wax olan 915 daha iyi bir parlaklık sağlamasına rağmen 4-5 ay gidiyor. 915'i almadan önce iki wax arasında kararsız kalmıştım. Üreticinin sitesinden dayanıklılık tablolarına baktım. 915 hakikaten belirttikleri gibi 4-5 ay kadar gitti. 476s'i denemedim ancak yurt dışında dayanıklılığı hakkında efsanevi diyorlar. Tabii ki Svisswax BoS, Crystal Rock gibi carnauba wax lar çoğu sealenttan uzun ömürlü. Ancak fiyatları 3 haneli rakamlar Mesela Dodo Juice firmasının çoğu waxı 2-3 ay zor dayanıyor.

Aslında dediğin gibi komplike ve değişken bir konu. NXT-Collinite 915 karşılaştırması yaparsak carnauba wax daha uzun süre gidiyor diyebiliyoruz. Ancak 915-476s ya da Dodo Juice-Powerlock gibi karşılaştırmalarda sealentlar daha uzun ömürlü oluyorlar. O yüzden aşağı yukarı aynı fiyat aralığındaki wax-sealent ları karşılaştırmak gerek.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dhamamcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar teşekkürler Sealent ların daha dayanıklı olduğu kanısına Collinite 915-476s karşılaştırmasından vardım. Aynı firmanın 2 ürünü. Sealent olan 476s 6 aya kadar rahat bir şekilde koruma sağlıyor. Ancak carnauba wax olan 915 daha iyi bir parlaklık sağlamasına rağmen 4-5 ay gidiyor. 915'i almadan önce iki wax arasında kararsız kalmıştım. Üreticinin sitesinden dayanıklılık tablolarına baktım. 915 hakikaten belirttikleri gibi 4-5 ay kadar gitti. 476s'i denemedim ancak yurt dışında dayanıklılığı hakkında efsanevi diyorlar. Tabii ki Svisswax BoS, Crystal Rock gibi carnauba wax lar çoğu sealenttan uzun ömürlü. Ancak fiyatları 3 haneli rakamlar Mesela Dodo Juice firmasının çoğu waxı 2-3 ay zor dayanıyor.

Aslında dediğin gibi komplike ve değişken bir konu. NXT-Collinite 915 karşılaştırması yaparsak carnauba wax daha uzun süre gidiyor diyebiliyoruz. Ancak 915-476s ya da Dodo Juice-Powerlock gibi karşılaştırmalarda sealentlar daha uzun ömürlü oluyorlar. O yüzden aşağı yukarı aynı fiyat aralığındaki wax-sealent ları karşılaştırmak gerek.
    ben hiç bir wax ın 4-5 ay gibi uzun süre dayanıcagını dusunmuyorum.araclarımız kapalı otoparkta deıl kıs yagmur kar yazın gunes.hangı havada neye gore 4-5 ay bnce bı waxın suresı 1ay ıle 2 ay arasındadır.
    kapalı otoparkı olan knedı arabasını kendı yıkayan yagmurda camurda tarfıge cıkmayan cok cok ozel olarak bınılen ve her daım temız duran sprey waxlarla tozu alınan arac uzerınde anca durur 4 ay sealant yada dogal wax.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bilgiler var burada teşekkürler gerçekten..Ben şimdi makine arayışına gireyim..

aliergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makine olarak attlas tavsiye etmiyorum çok ağır.

Ucuz 2 seçenek kalıyor. Einhell ve Crown flex.

Einhell tetikli değil. üzerindeki düğmelerle deviri arttırıp azaltıyorsunuz. 7" pad de bazen bayılma yapabiliyor. Isınma sorunu yok. yaklaşık 20 arabaya uygulama yaptım. Hala sorunsuz sıkıntısız çalışıyor.

Crown flex tetikli. Fakat tetik kilitleme özelliği yok. Bu yuzden sürekli elinizin tetiğe basması gerekiyor. Einhellden yaklaşık 1.2kg daha ağır. Bayılma ve ısınma sıkıntısı yok..

Bu bağlamda karar senin
    Ali's Detailing Garage / Erenköy

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sürekli tetikte olması gerekiyor peki bu eli yoruyor mu?Flex devir ayarlamalı değil mi?
    Fiyatları nedir? tam olarak model isimleri ne?

ozKn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flex 3403 VRG iyidir fiyatıda iyidir 400 lira gibi bir fiyatı olması lazım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)