Aracımızın taban halısını ilk günki kadar temiz bir hale getirecek kullanabileceğimiz bir temizlik maddesi var mıdır?
Aracımızın taban halısını ilk günki kadar temiz bir hale getirecek kullanabileceğimiz bir temizlik maddesi var mıdır?
Hayır, içlerinden birini doğru oranda suyla karıştırıp kullanmanız yeterli olucaktır. Ben LOC kullanıyorum, çok memnunum. 1/7 yada biraz daha yoğun olarak kullanabilirsiniz
Gittigidiyor vb sitelerden alanlar var ama genelde annelerin temizlik dolabında olur, ben ordan ihtiyacım kadar alıp kullanıyorum şahsenSuyla karıştırıp boş camsil benzeri bi şişeye koyuyorum. İhtiyaç oldukça çalkalayıp yüzeye püskürtüyorum, biraz bekleyip siliyorum. Eğer leke falan varsa diş fırçasıyla fırçalıyıp sonra mf bezle siliyorum. LOC un güzel yanı heryerde kullanabilmen. Suyun zarar vermediği hiçbi yüzeye zarar vermediği Amway in iddaası
kanka ivedikte detailing garage götür halletsinler mertle emre....
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
bız umranıye sanayıdeyız.bostancı sanayıdeysen erenler den ustana sole apc alsın.
1lıtre apc ye 6 lıtre su karıstırsın onu basınclı puskurten yada sprey sıseye koyup halı doseme e varsa sıkıp bezle ustunden gecsın bez kırlendıkce yıkasn.snr supurgeyle cektırsın bıttı.
Biz hep Kosla Oxi Action ile yaptık oldu![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)