bi gun gel Airport'un arkasındaki yıkamacıya götüriyim seni ;) denemesi bedava:D
Printable View
Bugün araba yıkanırmı acaba ?
b.evlerde yıkatıyorum Fors kapalı otoparkta..ahım şahım bir yıkama yapılmıyor fakat aracı aldıktan sonra kendim girişiyorum zaten..cila spec:)sorun olmuyor..
seyrantepede istanbulgarage oto yıkama da yıkatıyorum da yıkıyorumda sonuçlar harikaa
firüzköy otojoy sahibide site üyelerinden 16V nickli umut arkadaşımız işlerinde çok titizler
bakırköy meguiars çok sıra olursa bakırköy spor klübü:)
alanyada çamlıca oto yıkama (meg ürünleri kullanır) :)
genelde kendim yıkıyorum, edirnede ise 3m bayinde sanayide
Bahçemde kendi fırçasız yıkama malzemelerimle girişiyorum basınçlı makia ile güzel iş çıkıyor yok orasını çizdi yok camları kirli bezle sildi gibi bi derdim yok bütün bezler işaretli kafamda rahat en azından kendimide tatmin ediyorum :)
Çok soğuk havalarda ise Reşitpaşada İMKB nin yanında aşağı inerken güzel bir yıkamacı var ona yıkatıyoruz güzelde iş yapıyor.
Yıkama konusunda Üsküdar Meguiar's çok iyiymiş gerçekten. :icon_tup:
Ben bir araba üstünde bu kadar uğraşıldığını ilk defa görüyorum
Bakalım boya korumasından da memnun kalacaz mı?
Benzin alıyorum bedava yıkıyorlar sonra camlari sil misss misss :D
20 tl ye yıkıyorlar iç dış
E5 ten karacaahmet mezarlığına doğru giriyorsunuz, sola doğru ışıklar vardır hemen karacaahmetin önünde ordan sapıyorusnuz, ordan yine sola dönüyorsunuz karşınıza petrol ofisi çıkıyor, oranın içinde.
Ankara CEPA'da premio var müthiş yıkıyorlar, 40tlye detaylı bir yıkamaları var çok beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim ;)
meguiars - corner florya
Haftaya üsküdar meguiarsa yıkatmaya gidicem bakalım benim kadar iyilermi? Bende basınçlı yıkama makinesi ile 1 buçuk saatte yıkıyorum .Beğenirsem yaza doğru öğrenci bütçemi ayarlayıp iç-diş-motor full uygulamaya giricem Hare,kılcal çizik koltuk lekeri vs..Motor temiz aslında.
valla arabamı dükkanımda yıkıyolardı ne güzel dükkanı kapadım araba o günden sonra hiç yıkanmadı yağmurdan yağmura su yüzü görüyo :)
işyerimin bahçesine arabamı yıkamak için yer hazırlıyorum bittikten sonra haftada 3 kere yıkarım en az :)
mersin mc caren carda yıkatıorum mequiars ın urunlerını kullanılolar memnunuz
Biraz konu dışında olacak ama aracına hiç Ziebart'ta anti-bakteriyel temizlik yaptıran oldu mu ? 750 liralık bir temizlik paketi..
nie kapattın nan tükkanı :D hiç araba yıkatmasamda arada bi geliyoduk :D
sokullu caddesinde fış fış oto yıkama var, hepsi kardeş olan genç bir ekip var, 10 liraya iç dış yıkatıyorum, onların yıkadığı gibi kimse yıkamıyo arabayı.
sonax.......
Dün balgatda migrosdaki yıkamaya girdim fırçayla yıkıyorlar, çıktım az ilerisinde totalin içinde bir yıkama var onlarda fırça ile yıkıyorlar, biraz daha ileriide yıkamacı buldum oda fırça ile ,bunların tam ortasına fırçasız yıakama açacan dedim içimden ,zar zor bir yer buldum oda içime sinmedi sadece dış yıkattım,yıkama işi sıkıntılı iş herkezi memnun etmek zor ankaralılara kolay gelsin :)
borusan oto avcılar :)
Bu avcılarda çok çok iyi bir yıkamacı var deniyordu yarın has otoya servise gidecegim ugramak istiyorum varmı bilen yerini ?
bizim bahçede bi yıkamacı var fena. çok ince deatylı yıkıyor. ben orda yıkatıyorum :D
maslak meg, kadıköy meg
yıkama tükkanımız var kendim yıkıyorum :)
İndirdik.com! "Her günü bir fırsata çevirdik!" | En ucuz bilgisayar, elektronik, ilginç ürünler, hobi ürünleri, cep telefonu ve daha binlerce ürün İndirdik.com'da!
arkadaşlar böyle bi ürün var kullanan varmı?? güzel bişeye benziyor işine yarayan varsa fiyatta iyi gibi.
bende beykentteyim. bütün yıkamacıları gezdim. en son buluşma düzenledim fotoğraf için herkez temiz ben pis gittim :D kıskandım :D torium otoparkında yıkamacıya verdim çok memnun kaldım bundan sonra oraya götürüyorum:) onun haricinde hepsinde bi eksik oluyor kimisi paspasları kaputa koyuyor kimisi ıslak ıslak içine binmeye kalkışıyor. kimisi tam kurulamadan gönderiyor.
özellikle söylüyorum önce tozunu alın sonra köpükle durula yapın diyorum bide:D