3 TL'yi harcadığınız su içinmi veriyorsunuz ?
Printable View
Emre gecünün tavsiyesiyle üsküdar meguiarsa gittim bugün. şu ana kadar gittiğim en iyi yıkama hizmeti sunan yer bence :)
tarıf ıcın tesekkurler en kısa zaman da bende gıdıcem bıde yakından gorelım :D
Üsküdar meg. yıkamada cok iyidir memnun kalmanıza sevindim bende bugün birine söledim gidcekti bakalım
Bahçelievler Auto Speed Meguiars..
avcılar firüzköy yolunda oto joy var umut abi gerçek anlamda temiz işçilikleri var çok detaylı yıkıyp teslim ediyorlar özellikle şu konuda kılımdır çamurluk içleri araç altı yan kenarlar konusunda ve içte torpido üstü partiküller olur böle ufak tozlar onların hiçbiri kalmıyor
deailing garage mert&emre... son derece memnunum en iyi yıkama hizmeti çift kova bidaha kirlenmiyecek gibi yıkıyolar sağolsunlar...
JumboCarCare artık:)
Bakırköy Meguiar's iyi midir gerçekten?Hani arabaya filan binip teyibinin ayarlarıyla kurcalanmasından;koltuk ayarlarının değişmesinden pek hoşlanmam ve bu yüzden İstanbul'da yıkamacıya gitmedim desem yeridir.Arkadaşımın evinde haftasonları kendim yıkıyorum şimdilik ama dediğiniz gibi işlerinde profesyoneller ve saydığım unsurlara da dikkat ediyorlarsa oraya gitmek isterim.
Şirinevler'de de var Meguiar's ama arabaları içeri sokup çıkarmaları hiç hoşuma gitmiyor.Çok ani hareket yapıyorlar;teyp filan açık son ses çoğu zaman..
Bakırköy'de de o durum var adamlar müziksiz iş yapamıo :)
En sevmedeğim 2 hareket..kendi arabaları değil nasıl olsa eline eşeği gibi yerden yere vuruyorlar kapıyı sert kapatıyorlar.Müzik son ses..Onun için bende kendim yıkıyorum.En iyisi bence bu yada malzemelerinizi alın tanıdık yıkamacı varsa gidin 2-3 lira su için para verin şampuanda kendinizden olsun.Oh mis gibi kimse karışmadan yıkayın aracınızı çıkın..Benim otoparkta su yok ah bi olsa :)
Antalya yeni sanayi Baştaş'ın yanında yıkatıyorum.
İşçilikten davranıştan çok memnunum.
Ömer abiyi herkese tavsiye ederim.
bostancı ma-fra
Bizimkilerin Corsa ile Golf, Bakırköy Spor klübünün yanındaki oto yıkama da yıkanıyorlar. Köpükle yıkandığı ve hemen yanında da otopark olduğu için orası tercih ediliyor. iç dış bu arada :D
Avrupa Yakası/Bakırköy
arkadaşlar perlavista sonax ı öneririm ben gecen hafta gittim cook temiz yıkıolar adamlar ilgililer bi defa gayet ciddi yaklaşıyolar olaya..tavsiye edilir
avrupa yakasında adam akıllık yer yok mu? maslak-şişli-eyüp vs?
ivedik organize Detaling Garaj dışında biyerde kolay kolay araba yıkatmam en olmadı vaktim oldukca da kendim yıkıyorum bazen ,,ama Mert ve Emre kardeşlerim saolsunlar zaten benim gibi özenerek yaptıklarından bu işi en çok içim orda rahat oluyo .......
Benim önceki sayfada bahsettiğim oto yıkama kapandı.Lavor 19 express plus aldım kendim yıkıyorum..Tez vakitte de foam lance+proteo inşallah.
Adapazari'ndaki arkadaslar icin merkezde(merkez oluyor sanirim, carsi falan, baya kalabalik olan bolgeye yakin :D ) Turtle Wax bayisi varmis, orada yikattim bugun begendim detayli ugrastilar baya ve sonrasinda kupkuru aldim aracimi
bahcede super oluyor :D:D
Pendikte yeni bi yer acilmisti bugun Barisin s13 yikattik adamlarin cok fena isciligi var bi arac ile rahat 45dk ugrasiyorlar kompresor ile siliyorlar damla dahi kalmiyor davlunbazlara kadar da parlatiyorlar fiyatta 15 tl bundan sonra surekli oraya gderim yer e5den gelirken pendik koprusnden iniyorsunuz itfaiyeyi gectikten sonra 100mt asagida sagda.
saund garage oto jantlastik yikama boya koruma aksesuar ve yag vs yedek parclarin oldugu guzel bi center olmus.
Forumda üyeliğide bulunan aTaBeY isimli şahsa yıkatıyoruz :D
Gaziantep'de hikamet eden arkadaşlar özel msj atsın adres bilgilerini vereyim :)
Farecla ürünlerini kullanan , fırçasız yıkama yapan , nezih bir ortam gerçekten.
Ayrıca tanışmayada bekleriz :)
Edit : Cc wax Car & Care
Bostancı Sonax
Geçen hafta Maslak Meguiars'ta yıkattım çok memnun kaldım çok başarılı ve detaylı yıkadılar.
insan yıkamacı olunca böyle dertleri olmuyor =)
aldım bi makina kendim yıkıyorum 2-3 aya parası çıkmış olacak :)
kendı makinamızla yıkıyoruz:D
maltepe meguiars
2 kova suyla evımın garajında :D
denizlide auto clean var tek geçerim yıkamada :)
Kızıltoprak Meg iyidir:)