kendım yıkarım bazen zıpzıp yıkar guzel yıkıyor tavsıye ederımm avcılar auto moda guzel yıkıyor florya garden cafe yıkama bıraz yamyamdır ama ıyıdır sureklı sıgara ısterler florya veysel oda ıyıdır butun araclar orda yıkanır cılalanır :)
Printable View
kendım yıkarım bazen zıpzıp yıkar guzel yıkıyor tavsıye ederımm avcılar auto moda guzel yıkıyor florya garden cafe yıkama bıraz yamyamdır ama ıyıdır sureklı sıgara ısterler florya veysel oda ıyıdır butun araclar orda yıkanır cılalanır :)
Bahçede hortumla :D :D
meydan alışveriş merkezindeki meguıars'ta yıkatıyorum gayette memnunum :)
kendim yıkıyorum. kendimden iyi yıkayanını görmedim:D
evin otoparkında kendim yıkıyorum...
Maslak Atatürk Oto Sanayi de DNC Car Care var sahibi forumdan arkadasımız Deniz Dinçman; yaklasık 5 senedir bu işi gayet titiz ve profesyonel bir şekilde yapıyor tavsiye ederim.
olum hacı baba turbesı bızım orası Tanıdık ısı yapmıyoruz yabancıya calsıyoruz ahahahha:D
Haznedardaki Shellde 50TL üzeri alışverişte 1TL ye yıkıyorlar bana sadece kurulamak düşüyor öneririm;)
florya cornerın altındaki - meguiars
otomatk yıkama makinesinden mi bahsediyorsun kocaman fırçalı haznedar shel lderken
Bostancı sonax :)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...4_739306_n.jpghttp://a1.sphoto
b.evler fors kendı sampuanımı verıyorum meg yıkama eldıvenı ıle yıkıyolar zaten kapalı sorada cılamı atıyorum mis :)
Kızıltoprak meguiar's
Pendik carvax güzel yıkıyorlar damlaya kadar kurutuyorlar
Bakırkoy spor klubu.Sagolsunlar hava tabancasını normalde hıcbır aracta kullanmamalarına ragmen 1tane abım var orda(adınıbılmedıgım:D) o ıyı alaka gosterıyo.Fiyatta gayet normal.
Bosnada kendim yıkıyorum zaten :D
Şenses petrolde benzin alana yıkama 2 tl :D
Evimin bahçesinde 20 mt'lik hortumla :D
üsküdar meg'den memnun kalmamanız çok zor gibi..
belli sayıda araç yıkıyorlar zaten..
dursunun Allahı var zaten her arac ile kendi aracı gibi ilgileniyor..
içerde detaylı kısmında murat usta da bizim gibi kıl müşteriler için biçilmiş kaftan.. bıkmadan usanmadan tüm tantanalarimizi dinliyor.. tekrar tekrar ayni yerin üzerinden geçtigi oluyor..
ben gözüm kapali güveniyorum ..
yanliz cem ilk zamanlar içerde incir kurusu ve badem vardi , onlardan istiyoruz yine=)
Mahalledeki yıkamacıda. :)
Sahilde enişte ile gazla gazlaya gittiğim Florya Veysel iyi yıkıyor yıkamasına da ilk yıkamayı sıcak disklerime su sıkarak başlaması bana iki adet fren diskine mal oldu :D bir güzel yamultmuştu.
İzmir de Gold Car güzel yıkıyor bir araca 3 kişi girişip çabucak bitiriyorlar..
Birde merak ettim bu basınçlı yıkama makinam var diyenler ne kullanıyorlar ?? Aklımda böyle bir cihaz almak var bilenlerden veya kullananlardan tavsiye alabilirim..
Kendim style :) 2 haftada bir yıkama style :)
İkitellide sonax veya deposite alti auto wax...
Lavor exprees plus.Gayet basınçlı.Hani kapı altlarındaki kiri falan hafifletiyor iyi şekilde.Ama karcherında ufak 90 liradan daha ucuza bir makinası var sarı kare gibi birşey.Kare şekide olanı güzel yuvarlak kenarlısı iyi değilmiş.Onuda tavsiye ederim.Onuda denedim onunda fiyatına ve boyutuna göre basıncı iyi.
ben lavoru 110 liraya aldım ve çoğu karcher'ın bleck decker'ın 400 liralık ürünleriyle aynı güçte.
Ama eğer rahatça su çekebilecek bir noktada değilseniz veya elektrik kolayca çekemiyorsanız dert oluyor.Makineyi toplamak falan en az 15 dakika sürüyor.
Mesela benim bahçemde su yok 4. kattan aşağıya su hortumu sarkıtıyorum.Aynı şekilde elektrikte yok.Komşular falan camın önünden su hortumunu görünce rahatsız oluyorlar.Ama bahçede kenarda su varsa iyi.Elektrik yine birşekilde hallediliyor.
opette 40 uzerı yakıt alana beleş yıkıyorlar aldıgımdn beri hep orada yıkattım ama pek iç açıcı olmuyor :D
adam gibi yıkamayı arkadaşım yapmıştı avcılrda cihangir semt oto yıkma başkada temizlik görmedi garibim :D
Opetten ne zaman benzin/lpg alsam pompacı 3-5tane yıkama fişi veriyor :D
birde Büyükçekmece CMI Custums otoparkta hortumdan veriyoz suyu süngerle yıkıyorum :D
Geçen hafta Pazar günü Bostancı Sonax'a yıkatttım hiç memnun kalmadım. Geçen sene eski arabam varken her hafta neredeyse istanbula geliyordum ve her zaman Bostancı Sonax'ta yıkatıyordum vede çok memnun kalıyordum. Bozmuşlar kendilerini yani...
Üsküdar Meguiars kesinlikle herkezin tavsiye ettiği yer. Bu cumartesi günüde bi arkadaşımın düğünü için geleceğim anadolu yakasına. İmkan olursa Üsküdar Meguiars'ı deneyeceğim.
Birde Maltepe Meguiars'ıda çok tavsiye ediyorlar. Ya Üsküdar ya Maltepe 2'sinden birini test edeceğim. Yorumlarımı yazarım bu hafta sonu.
yavuz abi tarıgın selamını söle :) işler cidden süper ilerliyor.
ömer maltepe meg için maslak meg memnuniyetsizlik konusunda iyi şeyler yazılmamıstı okumanı öneririm
evimin önünde kendim yıkıyorum 4-5 hatta 6 saati bulduğu oluyor ama son bez izini alıp şöyle karşısına geçtiğimde buğu,iz vs. . görmediğimde dünyalar benim oluyor..:D
abi ozaman bi şampuan alıp oraya da gidelbirsin eğer öyle yıkıyorlarsa :) bir iki teknik verip anlatırsan cözerler hem sanada yakın olur
Tamam Serkan'ım bidaha bi inceleyelim konuyu.
Takip ediyordumda, sadece detaylı uygulama hakkında memnuniyetsizlik konusu geçmişti diye hatırlıyorum. Maltepe Meg'in yıkamasından memnun kalan arkadaşlarım bi hayli fazla :)
Valla gönlüm üsküdar meg'ten yana.
TarıkS, c.tesi rahatsız edeceğim gibi gözüküyor seni kankaa :)
Cevabın için teşekkür ederim. Önemli olan fiyat performans yani yıkayacağım araç sayısı aynı gün max. 3 bilemedin 4 aracı geçmez. Su ve elektrik problemim yok bahçede yıkamayı düşünüyorum. Atıyorum belli bir süre sonra basınç düşmesin veya ömrü çok kısa olmasın benim istediğim özellikler bunlardı Lavor Express plus koçtaşta varmış gidip yerinde incelerim.
Altunizade-Zadex süper yıkıyolar kesinlikle tawsiye ediyorum.gidin pişman olmayacaksınız...