çok başaralı getz alasım geldi:D
Printable View
çok başaralı getz alasım geldi:D
Ellerine saglık kardesim, cok iyi olmus.
Bu tarz uygulamalar icin ne kadar ücret talep ediyorsun?
Öncelikle herkese güzel yorumları için tek tek teşekkür ediyorum:)
İşlemi yaptığım dükkanın sahibi arabalarına meraklı. basınçlı yıkama makinesi ve foam lance aldırmıştım. Artık fırçasız teknolojiyle tanıştılar. daha fırça sürmezler:)
mümkün olduğu kadar maskeliyorum. eğerki plastik malzemeye gelirse kurumadan siliyorum.
Nur ablanın oğullarından biri benim çok sevdiğim saydığım bir abim:) önceden onun passatına ve nur ablanın hyundai h1 ine uygulama yapmıştım. Bu getz orda çalışanlardan biri. şimdilik link veriyim. ilerde onlarıda burda paylaşacağım:)
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=10345
http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=9741
amcanız da yoksa mercedesi olan Mehmet amcamı :)
teşekkürler:) site kuralları gereği reklam olmasın diye yazmıyordum.
yıkama, kil, polish, finish , 2.yıkama , wax ve motor temizliği işlemini 200 liraya yapıyorum. müsait olanların yeri varsa oraya gidiyorum yoksa erenköyde garaja çağırıyorum.
Sokakta acık havada o çizik arabayı bu hale getirmek gercekten cok başarılı elinize sağlık.Sonuc başarılı olmuş bravo.Ama kapalı garajda ayaklı ışık ile cok daha iyi olacağına emınım.
maşallah süper olmuş
Araba Parlamış MaşALLAH.. RİZESPORUNA Kurban beaa :D
Araç hayata dönmüş resmen, elinize sağlık gayet başarılı :icon_tup:
maşallah ellerine sağlık süper olmuş
Pimp my paint Ali :)
Senden pm bekliyorum hala bu arada :)
Teşekkürler :)
Teşekkür ederim. İmkanı olanları alıp garajda uygulama yapıyorum. Orda spotum vs var. Fakat gelemeyenler içinde tutturduğum belli bir düzen var o şekilde devam ediyorum. Sonuçlar içinde telefonun ışığını kullanıyorum. küçük olsada iş görüyor :)
unutmuşum abi. Pm geliyor :)
başsarılı fark cok rahat anlasılıyo
uygulama başarılı ellerine sağlık
Teşekkürler:)
ali zaman ne çabuk geçiyor ne kadar büyüdün farkındamısın,araba aşkın küçüklüğünden beri var.Araban olmadan hemen hemen her gün okuldan çıkar m.tuning'e gelirdin walla helal olsun,eğer bizimde cila yapıcağımız güne denk gelir isen madem bu işten para kazanmaya çalışıyosun ikitellideki dükkanımı pazar günü senin için açarım aldığın arabayı getirirsin,işim olmadığı günlerde..Hava su,yıkama makinesi hepsinide kullanırsın sıkıntı olmaz kardeşim.
Allah gönlüne göre versin..Ellerine sağlık güzeL olmuş bu arada ama kendini çok yorma eskiden çok zayıftın çünkü :)
yaa abi nerden nereye :) Teşekkür ederim. Öyle bir durum olursa haber veririm sana:)
Hala zayıfım abi. 1 günde bu işlemlerin hepsini yapmak yoruyor haliyle ama yaptığım işten zevk aldığım için sıkıntı yok:)
Emre abi hala erenkoy taraflarındaysan bir gün görüşelim inşallah :)
Erenkoy merkez :) olay mekan ayni kardesim musait zmnlari dnk getirip goruselim :)
Maşallah özendim :D
Emre abi sonu 03 le biten numarayı kullanmaya devam ediyor musun?
hanniball teşekkürler:)